Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Wątek: Kamila

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Kamila

Zdjęcie z sesji z Kamilą:

zapraszam do komentowania

Pozdrawiam

Domyślnie

jest potencjał w modelce ale nie na tym zdjęciu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek.gold Zobacz posta
    jest potencjał w modelce ale nie na tym zdjęciu
    Oczywiście że potencjał jest, bo to modelka jest. Ale nudzą mnie zdjęcia w studio, w których to wszystko jest takie poukładane.
    Oczywiście jak chcesz to proszę bardzo, mogę powrzucać zdjęcia ze studia, gdzie modelka wyszła zupełnie inaczej (może lepiej, może gorzej) a zdjęcia na pewno na tym forum były by wysoko oceniane, ale po co to robić? Bawimy się w jakiś wyścig kto zrobi najlepsze zdjęcie, albo czy modelka ma potencjał na tym zdjęciu czy na innym? Miałem okazję przejść się na spacer to i przy okazji zrobiłem naturalne zdjęcie, na świeżym powietrzu
    Zdjęcia z przyjemnością powinno się robić

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeth Zobacz posta
    Oczywiście że potencjał jest, bo to modelka jest.
    rotfl
    Ale nudzą mnie zdjęcia w studio, w których to wszystko jest takie poukładane.
    znaczy ze nie poznales jeszcze studio skoro tak twierdzisz. to czy w studio jest poukladane czy nie zalezy tylko i wylacznie od fotografa

a zdjęcia na pewno na tym forum były by wysoko oceniane, ale po co to robić?
    jestes pewien?? pokaz :P
    z checia bym obejrzal studyjne skoro sa tak perfekcyjne. lubie patrzec na dobra robote
    Nie chodzi tu o podobanie się zdjęcie czy nie, po prostu pokazuje zdjęcie na forum aby inni mogli zobaczyć.
    a po co skoro nie zalezy ci zeby zdjecie sie podobalo?
    Zdjęcia z przyjemnością powinno się robić
    jedne z czym sie w twoich wypowiedziach moge zgodzic
    wspomniałeś o potencjale modelki, a najlepszy potencjał zazwyczaj w studio się osiąga, bo gdyby tak nie było to ludzie nie inwestowali by fortuny na otwarcie studio i kupno drogich aparatów prawda? Nie przeczę też ze w plenerze można robić, ale w tym wypadku wiele zależy od pogody i miejsca w którym się znajduje
    najciekawsza definicja studio foto jakka kiedykolwiek czytalem ... rownez jeden z najciekawszych powodow do zakupu
    A co do zdjęcia to mi się ono podoba uważam ze ma swój urok, kwestia gustu. Nie oczekuję że wszystkim będzie się podobać
    urok zdjecia polega tu na uroku modelki . tylko i wylacznie. kompozycyjnie i stylistycznie lezy. szczegolnie biorac pod uwage makijaz. dziewczyna ma gleboko osadzone oczy wiec pociagneiei ich kredka na dole wciska je jeszcez glebiej przez co staja sie jeszcze mniejsze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    jestes pewien?? pokaz :P
    z checia bym obejrzal studyjne skoro sa tak perfekcyjne. lubie patrzec na dobra robote
    Bardzo proszę, ale jak mówiłem na forum nie będę pokazywał, co najwyżej mogę wysłać na pocztę

Edit:
    Z resztą to nie mam zamiaru niczego udowadniać, znam wartość swoich fotografii. Możecie sobie myśleć co chcecie o tym zdjeciu

sailor
    Gość

Domyślnie

Bardzo proszę, ale jak mówiłem na forum nie będę pokazywał, co najwyżej mogę wysłać na pocztę
    Edit:
    Z resztą to nie mam zamiaru niczego udowadniać, znam wartość swoich fotografii. Możecie sobie myśleć co chcecie o tym zdjeciu
    hmm jakis klopot decyzyjnoscia ? jakby co moj mail studio[at}photoheaven.net
    dumnei napisane "znam wartosc swoich footgrafii" ... nawet dziadek Lindbergh by sie raczej nie szarpnal na takie slowa.. gratulacje
    No jak patrze na Twoje portfolio sailor to lubisz poukładane zdjęcia, zaplanowane i dopracowane w każdym szczególe i większość fotografów tak robi...
    a ty rozumiem lubisz zdjecia niepoukladanie i niedopracowane ???
    cos sie placzesz kolego ... nawet w reporterce gdzie liczy sie moment spontan i emocje uznanie zyskuja te zdjecia ktore sa dobrze skomponowane i dopracowane ..
    bardzo chcialbym poznac twoja teorie na temat nieuporzadkowanie w fotografii modowo glamourowej ... serio serio .. bardoz mnei to ciekawi .. bo jak na razie kojarzy mi sie to jedynie z twierdzeniami "PS to zlo prawdziwe zdjecia sa bez obrobki" szerzonymi przez ludzi ktorzy najnormalniej w swiecie PSa nie umieja obslugiwac a fotografia zajeli sie tydzien temu..
    mam nadzieje ze w twoim przypadku nie jest podobnie i bardzo chcialbym sie o tym przekonac.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    znaczy ze nie poznales jeszcze studio skoro tak twierdzisz. to czy w studio jest poukladane czy nie zalezy tylko i wylacznie od fotografa
    No jak patrze na Twoje portfolio sailor to lubisz poukładane zdjęcia, zaplanowane i dopracowane w każdym szczególe i większość fotografów tak robi...

Domyślnie

dobrze powiedziane Seeth
    dlatego ja rownież tylko outdoor i spacer robie
    btw podoba mis ie konwersja
    jest ok
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

morał z tego taki ze należy tylko pochlebstwa pisać bo jak nie to od razu autor się obraża
    skoro zamieścił to musi się podobać bo poprzednie się podobały

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek.gold Zobacz posta
    morał z tego taki ze należy tylko pochlebstwa pisać bo jak nie to od razu autor się obraża
    skoro zamieścił to musi się podobać bo poprzednie się podobały
    A co zrobić jak wazeliny zabraknie ?, chyba milczeć trzeba będzie.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów