Zdjęcie z sesji z Kamilą:
zapraszam do komentowania
Pozdrawiam![]()
Szukaj
Zdjęcie z sesji z Kamilą:
zapraszam do komentowania
Pozdrawiam![]()
jest potencjał w modelce ale nie na tym zdjęciu
Oczywiście że potencjał jest, bo to modelka jest. Ale nudzą mnie zdjęcia w studio, w których to wszystko jest takie poukładane.
Oczywiście jak chcesz to proszę bardzo, mogę powrzucać zdjęcia ze studia, gdzie modelka wyszła zupełnie inaczej (może lepiej, może gorzej) a zdjęcia na pewno na tym forum były by wysoko oceniane, ale po co to robić? Bawimy się w jakiś wyścig kto zrobi najlepsze zdjęcie, albo czy modelka ma potencjał na tym zdjęciu czy na innym? Miałem okazję przejść się na spacer to i przy okazji zrobiłem naturalne zdjęcie, na świeżym powietrzu
Zdjęcia z przyjemnością powinno się robić![]()
rotfl
znaczy ze nie poznales jeszcze studio skoro tak twierdzisz. to czy w studio jest poukladane czy nie zalezy tylko i wylacznie od fotografaAle nudzą mnie zdjęcia w studio, w których to wszystko jest takie poukładane.
jestes pewien??a zdjęcia na pewno na tym forum były by wysoko oceniane, ale po co to robić?pokaz :P
z checia bym obejrzal studyjne skoro sa tak perfekcyjne. lubie patrzec na dobra robote
a po co skoro nie zalezy ci zeby zdjecie sie podobalo?
jedne z czym sie w twoich wypowiedziach moge zgodzicZdjęcia z przyjemnością powinno się robić![]()
najciekawsza definicja studio foto jakka kiedykolwiek czytalem ... rownez jeden z najciekawszych powodow do zakupu
urok zdjecia polega tu na uroku modelki . tylko i wylacznie. kompozycyjnie i stylistycznie lezy. szczegolnie biorac pod uwage makijaz. dziewczyna ma gleboko osadzone oczy wiec pociagneiei ich kredka na dole wciska je jeszcez glebiej przez co staja sie jeszcze mniejszeA co do zdjęcia to mi się ono podoba uważam ze ma swój urok, kwestia gustu. Nie oczekuję że wszystkim będzie się podobać![]()
hmm jakis klopot decyzyjnoscia ?jakby co moj mail studio[at}photoheaven.net
dumnei napisane "znam wartosc swoich footgrafii" ... nawet dziadek Lindbergh by sie raczej nie szarpnal na takie slowa.. gratulacje
a ty rozumiem lubisz zdjecia niepoukladanie i niedopracowane ???![]()
cos sie placzesz kolego ... nawet w reporterce gdzie liczy sie moment spontan i emocje uznanie zyskuja te zdjecia ktore sa dobrze skomponowane i dopracowane ..
bardzo chcialbym poznac twoja teorie na temat nieuporzadkowanie w fotografii modowo glamourowej ... serio serio .. bardoz mnei to ciekawi .. bo jak na razie kojarzy mi sie to jedynie z twierdzeniami "PS to zlo prawdziwe zdjecia sa bez obrobki" szerzonymi przez ludzi ktorzy najnormalniej w swiecie PSa nie umieja obslugiwac a fotografia zajeli sie tydzien temu..
mam nadzieje ze w twoim przypadku nie jest podobnie i bardzo chcialbym sie o tym przekonac.
dobrze powiedziane Seeth
dlatego ja rownież tylko outdoor i spacer robie
btw podoba mis ie konwersja
jest ok
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
morał z tego taki ze należy tylko pochlebstwa pisać bo jak nie to od razu autor się obraża
skoro zamieścił to musi się podobać bo poprzednie się podobały
Skontaktuj się z nami