Zdjęcie z sesji z Kamilą:
zapraszam do komentowania
Pozdrawiam![]()
Szukaj
Zdjęcie z sesji z Kamilą:
zapraszam do komentowania
Pozdrawiam![]()
jest potencjał w modelce ale nie na tym zdjęciu
Oczywiście że potencjał jest, bo to modelka jest. Ale nudzą mnie zdjęcia w studio, w których to wszystko jest takie poukładane.
Oczywiście jak chcesz to proszę bardzo, mogę powrzucać zdjęcia ze studia, gdzie modelka wyszła zupełnie inaczej (może lepiej, może gorzej) a zdjęcia na pewno na tym forum były by wysoko oceniane, ale po co to robić? Bawimy się w jakiś wyścig kto zrobi najlepsze zdjęcie, albo czy modelka ma potencjał na tym zdjęciu czy na innym? Miałem okazję przejść się na spacer to i przy okazji zrobiłem naturalne zdjęcie, na świeżym powietrzu
Zdjęcia z przyjemnością powinno się robić![]()
dobrze powiedziane Seeth
dlatego ja rownież tylko outdoor i spacer robie
btw podoba mis ie konwersja
jest ok
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
morał z tego taki ze należy tylko pochlebstwa pisać bo jak nie to od razu autor się obraża
skoro zamieścił to musi się podobać bo poprzednie się podobały
No i prawidłowo, spacer to zdrowie a o zdrowie trzeba dbać, przy okazji zdjęcia można robić
Nie chodzi tu o podobanie się zdjęcie czy nie, po prostu pokazuje zdjęcie na forum aby inni mogli zobaczyć. A to co wcześniej napisałem, to tylko po to aby było wiadomo że bardziej wolę pokazywać zdjęcia np. ze spacerku niż ze studia, w sumie na tym forum ani razu nie pokazałem zdjęć ze studia, bo nie odczuwam takiej potrzeby![]()
a czy ja studyjne zdjęcia wspominałem ?
wspomniałeś o potencjale modelki, a najlepszy potencjał zazwyczaj w studio się osiąga, bo gdyby tak nie było to ludzie nie inwestowali by fortuny na otwarcie studio i kupno drogich aparatów prawda? Nie przeczę też ze w plenerze można robić, ale w tym wypadku wiele zależy od pogody i miejsca w którym się znajduje
A co do zdjęcia to mi się ono podoba uważam ze ma swój urok, kwestia gustu. Nie oczekuję że wszystkim będzie się podobać![]()
właśnie! potencjał jest ale warto jeszcze popracować.
Pozdrawiam,
http://www.slawomirdejneka.com
Uważam, że się mylisz. Nieprawda, że najlepszy potencjał osiąga się w studio. Zobacz sobie chociażby plenerowe zdjęcia YOZa czy Stiga. Drogi sprzęt do studia kupujesz, bo w studio zrealizujesz rzeczy, jakich nie da się zrobić w plenerze. I odwrotnie - przy plenerowych zdjęciach dostajesz efekty, jakich nie da się zrobić w studio.
Bardzo się cieszę, że zdjęcie, które wystawiłaś podoba Ci się. Ale jeśli je wystawiłaś, musisz się liczyć z komentarzami. Jeśli nie chciałaś ich usłyszeć, trzeba było trzymać zdjęcie w szufladzie i podziwiać.
Koniec OT.
Co do zdjęcia, to modelka ładna. Ma bardzo ciekawe włosy. Natomiast przeszkadza bałagan w tle (plamy śniegu odwracają uwagę) i sam kadr trochę nie bardzo - ciąży na lewą stronę, za mało tam powietrza.
Pozdrawiam
Witek
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
Skontaktuj się z nami