na płaskim łatwiej piwo postawić
sorki ale nie mogłem się powstrzymać po tekście "na pewno na tym forum były by wysoko oceniane"
Szukaj
na płaskim łatwiej piwo postawić
sorki ale nie mogłem się powstrzymać po tekście "na pewno na tym forum były by wysoko oceniane"
system już wybrany, kolekcjonujemy zabawki
dużo napisano.... dużo piany ubito... sporo mędrkowania poczyniono.. a wg mnie tak zwyczajnie i bez zbędnej pseudofilozofii - zdjecie jest takie se![]()
ogólnie analogowo..
www.lizakowski-photo.art.pl
Zgadzam się z powyższymi opiniami. I po co pokazywać zdjęcie skoro z góry było założenie, że zostanie zrobione na odwal się jedynie dla przyjemności z duszenia spustu.
hmm jakis klopot decyzyjnoscia ?jakby co moj mail studio[at}photoheaven.net
dumnei napisane "znam wartosc swoich footgrafii" ... nawet dziadek Lindbergh by sie raczej nie szarpnal na takie slowa.. gratulacje
a ty rozumiem lubisz zdjecia niepoukladanie i niedopracowane ???![]()
cos sie placzesz kolego ... nawet w reporterce gdzie liczy sie moment spontan i emocje uznanie zyskuja te zdjecia ktore sa dobrze skomponowane i dopracowane ..
bardzo chcialbym poznac twoja teorie na temat nieuporzadkowanie w fotografii modowo glamourowej ... serio serio .. bardoz mnei to ciekawi .. bo jak na razie kojarzy mi sie to jedynie z twierdzeniami "PS to zlo prawdziwe zdjecia sa bez obrobki" szerzonymi przez ludzi ktorzy najnormalniej w swiecie PSa nie umieja obslugiwac a fotografia zajeli sie tydzien temu..
mam nadzieje ze w twoim przypadku nie jest podobnie i bardzo chcialbym sie o tym przekonac.
swiadomosc tego czy zdjecia sa dobre czy nie bardzo czesto bywa omylna i ewoluuje wraz z rozwojem footgrfa .. rzeklbym ze dobrzy fotograficy z czasem robia coraz mniej dobrych zdjec (wg siebie oczywiscie) bo dazenie do perfekcjonizmu powoduje odrzucanie nawet tych swietnych.
bardziej zmartwilo mnie twoje stweirdzenie typu "w studio osiagnalem wszsytko co sie da,bo to tylko statyczne ide sobie w plener"
dostalem, odpowiedzialem, podtrzymuje swoje zdanieWysłałem maila.![]()
Skontaktuj się z nami