zdecydowanie za dużo przepałów na tej koszulce ... rady kolegów jak najbardziej wskazane
Szukaj
zdecydowanie za dużo przepałów na tej koszulce ... rady kolegów jak najbardziej wskazane
Icek jest taka zakładka do Mozilli i nazywa się " Histogram Viewer " - proponuję Tobie zainstalować ją . Na tym zdjęciu nie ma przepałów. Rozumię, że dla niektórych może się wydawać za jasno i woleli by delikatnie ciemniej, to już może kwestia gustów. Ale pisanie, że za dużo przepałów jest moim zdaniem bzdurne. Jestem pewien, że na starych LCD całkowicie do życi wygląda.
Nie mniej jednak dzięki za komentarze.
Ciut za jasno, zdjęcie fajne.
D7200
Panowie, spokojnie, bo będzie powtórka z rozrywki
iiiziiiii![]()
Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.
Nie boję się, gdy światło znika, bo mam aparat Panasonica
oczywiście jacku masz racje.. ehhh ..
ogólnie analogowo..
www.lizakowski-photo.art.pl
uuuu no nie znowu się zacznie ... Ale żeby było jasno ja się nie czepiam i już na pewno nie staram się czegoś wmówić (zapisałem sobie zdjęcie na pulpicie i otworzyłem w PS gdzie próbnikiem dotknąłem w kilku miejscach koszulki i wyszły mi same FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF bądź jak kto woli 0000... jest jasno ale skoro ktoś tak chce by było to mi pozostaje tylko ocenić zdjęcie organoleptycznie ... co nie znaczy że jest źle czy mi się w ogóle nie podoba ... mi nie podchodzą po prostu aż takie jasności ...
Jeżeli chodzi o kalibrację monitorka może powinienem zrobić ... w końcu nie będę się upierał że na bank u mnie wszystko w porządku jest.
Pozdrawiam
spoko powtorki nie bedzieja sie nie udzielam :P
co do zdjecia jest jasno moze za jasno i tez mam skalibrowany monitorek maczka...
ale u mie przepalow nie ma...
Icek sprawdizlem jak ty
przepalow nie mam
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Skontaktuj się z nami