Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Wątek: Sarah

Domyślnie

zdecydowanie za dużo przepałów na tej koszulce ... rady kolegów jak najbardziej wskazane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez icek Zobacz posta
    zdecydowanie za dużo przepałów na tej koszulce ... rady kolegów jak najbardziej wskazane
    Icek jest taka zakładka do Mozilli i nazywa się " Histogram Viewer " - proponuję Tobie zainstalować ją . Na tym zdjęciu nie ma przepałów. Rozumię, że dla niektórych może się wydawać za jasno i woleli by delikatnie ciemniej, to już może kwestia gustów. Ale pisanie, że za dużo przepałów jest moim zdaniem bzdurne. Jestem pewien, że na starych LCD całkowicie do życi wygląda.

Nie mniej jednak dzięki za komentarze.

Domyślnie

Ciut za jasno, zdjęcie fajne.
    D7200

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Icek jest taka zakładka do Mozilli i nazywa się " Histogram Viewer " - proponuję Tobie zainstalować ją . Na tym zdjęciu nie ma przepałów. Rozumię, że dla niektórych może się wydawać za jasno i woleli by delikatnie ciemniej, to już może kwestia gustów. Ale pisanie, że za dużo przepałów jest moim zdaniem bzdurne. Jestem pewien, że na starych LCD całkowicie do życi wygląda.

.
    A ja proponuję otworzyć zdjęcie w PS wzięcie próbnika w dłoń i sprawdzenie ... a jeżeli chodzi o moje LCD cóż ... tego nie będę komentował i nie będę się wychwalał ... zarówno jeżeli chodzi o LCD czy laptopa na którym sprawdzałem ...

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez icek Zobacz posta
    A ja proponuję otworzyć zdjęcie w PS wzięcie próbnika w dłoń i sprawdzenie ... a jeżeli chodzi o moje LCD cóż ... tego nie będę komentował i nie będę się wychwalał ... zarówno jeżeli chodzi o LCD czy laptopa na którym sprawdzałem ...

Pozdrawiam
    Nie wiem o czym mówisz, histogram który mam w mozili, ten z Lightrooma, a także w aparacie nie ukazuje żadnych przepałów. To, że jest na granicy przepaleń to jest wielka różnica. Nie wmówisz mi coś czego nie ma.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nord Zobacz posta
    jacku.. czego lub kogo bronisz? nie zakladaj z góry ze ktoś ma źle skalibrowany monitor .. uwierz ze ktos może ma po prostu inny od twojego gust.. bądź nie zna autorki zdjęcia osobiście.. dystansu nieco..pozdrawiam
    przeciez nie napisałem że ma ci się podobać a tylko stwierdziłem co stwierdziłem. dystansu nieco...

Domyślnie

Panowie, spokojnie, bo będzie powtórka z rozrywki
    iiiziiiii
    Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.
    Nie boję się, gdy światło znika, bo mam aparat Panasonica

Domyślnie

oczywiście jacku masz racje.. ehhh ..
    ogólnie analogowo..
    www.lizakowski-photo.art.pl

Domyślnie

uuuu no nie znowu się zacznie ... Ale żeby było jasno ja się nie czepiam i już na pewno nie staram się czegoś wmówić (zapisałem sobie zdjęcie na pulpicie i otworzyłem w PS gdzie próbnikiem dotknąłem w kilku miejscach koszulki i wyszły mi same FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF bądź jak kto woli 0000... jest jasno ale skoro ktoś tak chce by było to mi pozostaje tylko ocenić zdjęcie organoleptycznie ... co nie znaczy że jest źle czy mi się w ogóle nie podoba ... mi nie podchodzą po prostu aż takie jasności ...

Jeżeli chodzi o kalibrację monitorka może powinienem zrobić ... w końcu nie będę się upierał że na bank u mnie wszystko w porządku jest.

Pozdrawiam

Domyślnie

spoko powtorki nie bedzie ja sie nie udzielam :P

co do zdjecia jest jasno moze za jasno i tez mam skalibrowany monitorek maczka...
    ale u mie przepalow nie ma...

Icek sprawdizlem jak ty
    przepalow nie mam
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów