Szukaj
ładnie świetlisto
takie lubię zdjęcia i panie
Przyjemnie wielce chociaż jak dla mnie to światło jest zbyt mocne. Może gdyby było bardziej rozproszone. Teraz pojawiają się dość mocne cienie, które mi przeszkadzają. Nie do końca również gra mi w dolnej części kadru. Trudno mi stwierdzić z jakiego powodu - blat jakby z innej bajki, może przez bransoletki, może to światło... nie wiem, ale gryzie mnie ta część i oglądając koncentruje się na górnej części kadru do tego stopnia, że stronę przewijam tak aby dół ściąć.
pozdrawiam
dla mnie jest za jasno...
i to cos na raczce odciaga uwage...
kadr jest ok
ciecie mi nie przeszkadza...
przy nastepnym razie rozprosz siatlo... albo przeslonke zmien
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
patrze po raz kolejny i super jest![]()
Oglądając zdjęcia na forum zauważyłem, że granica między przepałem a mocną jasnością jest bardzo cieniutka, ale do rzeczy.
Podoba mi się, chociaż trochę bym przyciemnił![]()
Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.
Nie boję się, gdy światło znika, bo mam aparat Panasonica
nie będę oryginalny.. zbyt jasno :] i tak sobie pomyślalem że cięcie dołem, nad przedramieniem.. nadałoby zdjeciu wyrazu.. to taka moja prywatna opinia.. pozdrawiam
ogólnie analogowo..
www.lizakowski-photo.art.pl
jacku.. czego lub kogo bronisz? nie zakladaj z góry ze ktoś ma źle skalibrowany monitor .. uwierz ze ktos może ma po prostu inny od twojego gust.. bądź nie zna autorki zdjęcia osobiście.. dystansu nieco..pozdrawiam
ogólnie analogowo..
www.lizakowski-photo.art.pl
Zgodzę się, że kalibracja monitora odgrywa dużą rolę, dlatego czasem zwracam na to uwagę w swoich postach. Tutaj przepału nie widzę, jednak patrząc na zdjęcie nasunęła mi się właśnie myśl o wspomnianej granicy.
Patrząc po raz kolejny, podoba mi się, ale bym trochę przyciemnił
Pozdrawiam![]()
Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.
Nie boję się, gdy światło znika, bo mam aparat Panasonica
Skontaktuj się z nami