Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Wątek: Sarah

Domyślnie

w takim razie tak dla pewności jak wrócę do domu sprawdzę na EiZO bo dell-owi jakoś mimo matrycy za bardzo nie ufam ... jak sprawdzę oczywiście dam znać ... może będę musiał zabarać się za kalibrację

Domyślnie

no ja jestem wlsnie po kalibracji monitora...
    moze macowskie nie sa jak eizo
    ale daja rade zwlaszcza po kalibracji
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Przepałów nie ma , co nie zmienia faktu że jest ciut za jasno.Faktycznie ,gdyby światełko było bardziej rozproszone efekt końcowy byłby lepszy.Nie mniej jednak,zdjęcie jako takie ,podoba mi się ,ale to jest tylko moje subiektywne odczucie.

Domyślnie

no ok ja tez napisalem ze jasno... i z tym sie zgodze.. i zeby rozproszyc swiatlo
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Jak dla mnie za jasno, choć bardzo lubię "jasność" i nie wnikam czy są przepały czy nie ( na moim nie widać żeby były a całkiem dobry monitorek ). Po prostu rzecz gustu, jak pisali koledzy, światełko rozproszone i ciemniej i jeszcze bym zaryzykował ciaśniej ciąć.
    Pozdrawiam.
    Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.

Domyślnie

zdecydowanie zbyt jasne, reszta fajna
    Pozdrawiam
    Ewa

Domyślnie

Teraz mogę się ukłonić i przeprosić autora bo faktycznie zdjęcie chol.....r..nie jasne ale nie ma przypałów sprawdziłem w domu i doszedłem do wniosku że będę musiał sobie pokalibrować ...

Pozdrawiam

PS. Hani ... macowskie matryce są jedne z lepszych zresztą wystarczy zapytać byle drukarza a odkryciem dla niego mac nie będzie ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez icek Zobacz posta
    Teraz mogę się ukłonić i przeprosić autora bo faktycznie zdjęcie chol.....r..nie jasne ale nie ma przypałów sprawdziłem w domu i doszedłem do wniosku że będę musiał sobie pokalibrować ...

Pozdrawiam
    Nie ma problemu Miłego dnia !

Domyślnie

Za jasno czy nie za jasno ... baaardzo fajny portret. Taki ciepły i naturalny. Bez tych ozdób na nadgarstku byłoby jeszcze fajniej ale to szczegół.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez icek Zobacz posta
    PS. Hani ... macowskie matryce są jedne z lepszych zresztą wystarczy zapytać byle drukarza a odkryciem dla niego mac nie będzie ...
    no ale nie mozemy ich porownac np do EIZO
    wiele sie czytalo o matrycach glossy i " macowskim sposobie rozpoznawania kolorow"
    oczywiscie one sa lepsze niz jakis dell..
    ja mam 24" imaca i powiem tak.... nie narzekam :P

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów