w takim razie tak dla pewności jak wrócę do domu sprawdzę na EiZO bo dell-owi jakoś mimo matrycy za bardzo nie ufam ... jak sprawdzę oczywiście dam znać ... może będę musiał zabarać się za kalibrację
Szukaj
w takim razie tak dla pewności jak wrócę do domu sprawdzę na EiZO bo dell-owi jakoś mimo matrycy za bardzo nie ufam ... jak sprawdzę oczywiście dam znać ... może będę musiał zabarać się za kalibrację
no ja jestem wlsnie po kalibracji monitora...
moze macowskie nie sa jak eizo
ale daja rade zwlaszcza po kalibracji
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Przepałów nie ma , co nie zmienia faktu że jest ciut za jasno.Faktycznie ,gdyby światełko było bardziej rozproszone efekt końcowy byłby lepszy.Nie mniej jednak,zdjęcie jako takie ,podoba mi się ,ale to jest tylko moje subiektywne odczucie.
no ok ja tez napisalem ze jasno... i z tym sie zgodze.. i zeby rozproszyc swiatlo
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Jak dla mnie za jasno, choć bardzo lubię "jasność" i nie wnikam czy są przepały czy nie ( na moim nie widać żeby były a całkiem dobry monitorek). Po prostu rzecz gustu, jak pisali koledzy, światełko rozproszone i ciemniej i jeszcze bym zaryzykował ciaśniej ciąć.
Pozdrawiam.
Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.
zdecydowanie zbyt jasne, reszta fajna![]()
Pozdrawiam
Ewa
Teraz mogę się ukłonić i przeprosić autora bo faktycznie zdjęcie chol.....r..nie jasne ale nie ma przypałów sprawdziłem w domu i doszedłem do wniosku że będę musiał sobie pokalibrować ...
Pozdrawiam
PS. Hani ... macowskie matryce są jedne z lepszych zresztą wystarczy zapytać byle drukarza a odkryciem dla niego mac nie będzie...
Za jasno czy nie za jasno ... baaardzo fajny portret. Taki ciepły i naturalny. Bez tych ozdób na nadgarstku byłoby jeszcze fajniej ale to szczegół.
Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami