Ja chciałem przytyć bo co to jest 60 kilo na 180cm wzrostu, i nic nie drgnęło! Jestem zawiedziony z tej metody niestety :/
Szukaj
Ja chciałem przytyć bo co to jest 60 kilo na 180cm wzrostu, i nic nie drgnęło! Jestem zawiedziony z tej metody niestety :/
niestety przy rzucaniu palenia trzeba wrzucic diete albo jak kto woli zdrowe rozsądne odżywianie, 3 miechy no smoking -10kg![]()
emeryt
Jasne ludzie odzywiajcie sie , machnijcie sobie diety a wtedy .. ? Umrzecie zdrowo !
znowu witam
miałem parotygodniowe załamanie w walce, ale od 5 dni jestem znów na dobrej drodze. tym razem już nie na samą silną wolę, ale też na pastylki 2mg
Ostatnio edytowane przez tml ; 26-01-2009 o 09:59
- Żadnych kontaktów seksualnych
- To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
- Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.
Dzisiaj mój pierwszy dzień…
Też wpierniczam te tabletki. Nie wiem czy pomagają bo na razie co chwile myślę o paleniu, ale mam metodę. Mówię sobie:’Pier…le NIE PALE!’. Dość dosadnie i łatwo zapamiętać
Jak wytrzymam tydzień to się ogłoszę![]()
Jak wiekszość tez próbowalem walczyć i "prawie" sie udawało.Powiedziałem koniec wezme sie za bieganie.To była dobra decyzja.
I tak sobie teraz biegam....
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
Uważajcie na te pastylki bo można się od nich uzależnić tak samo jak od papierosów, jeżeli na prawdę chcecie rzucić poświęćcie proszę chwilkę na przeczytanie książki którą podawałem wcześniej.
no to ja chciałem napisać, że od 27 dni nie miałem papierosa w ustach![]()
no to pisze, że już 28 dni :P
Skontaktuj się z nami