Close

Strona 42 z 79 PierwszyPierwszy ... 32404142434452 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 411 do 420 z 786

Domyślnie

Nie ma lekko. Kilka cygar dziennie to u mnie norma od wielu lat. Praktycznie caly czas trzymam to badziewie w ustach i nie wiem czego to wina. Slaba wola to pewnie jedno ale przy obrobce zdjec poprostu sobie nie wyobrazam zeby nie pociagac... Musze sie zmusic, musze... Kaszpirowski, przybywaj.

Domyślnie

Ja tam już od listopada nie palę. Najważniejsze to pozbyć się demotywatorów (np. kolegi z pracy, który wyciąga na fajkę)...

Domyślnie

Palę, bo lubię. (Brrr...) Czuję jednak, że pomalutku przychodzi czas na odwyk. Mam nadzieję, że przyjdzie szybciej niż leżakowanie w piachu...
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Kaszpirowski, przybywaj.
    Kompania Kaszpirowskich nic nie pomoze.
    W Twoim przypadku pomóc może tylko Milecki. Piotr Milecki - żeby było jasne.
    Jedyny SKUTECZNY środek pomagający w rzucaniu palenia to środek głowy.
    Dopóki to zdanie:
    Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    poprostu sobie nie wyobrazam zeby nie pociagac
    nie bedzie wyglądało tak:
    "poprostu sobie nie wyobrazam jak można to palić" będziesz palił dalej.

wiem co mówię. 11 paliłem min. 2 paki dziennie regularów,a po każdym powrocie ze stanów "lakistrajki" i "kamele" bez filtra. nie palę od 5 czy 6 lat.
    wbilem sobie do głowy że śmierdzę i że się coraz gorzej od tego czuję, że bolą mnie płuca (w płucach nie ma nerwów ) ITD.
    któregoś dnia po prostu przestałem. obudziłem się rano i papieros to była ostatnia rzecz na jaką miałem ochotę.
    taki "autohipnoza i autokodowanie*"

*) dowcip z kowalem znam
    pozdrawiam, Piotr

Domyślnie

Święte słowa kubedes, świete słowa - wszystko jest w głowie.

Domyślnie

ale fajny wątek. ja paliłem 25 lat, od matury w szkole. obiecywałem sobie i rodzinie, że rzucę, ale bardzo, bardzo lubiłem palić. czekali cierpliwie, ale się doczekali. od 4 miesięcy (16.05) nie palę. udało się zacząć dzięki decyzji, akupunkturze, silnej woli, a teraz to już przekonaniu, że nie warto wracać do nałogu, który nie dość, że rujnuje zdrowie, to jeszcze kosztuje dychę dziennie - naprawdę można sobie na to zrobić fajne nagrody, choćby nowe szkło )

Domyślnie

Piotrze

Ja też nie wyobrażałem sobie dnia bez fajka. Uwielbiałem (chyba zresztą nadal uwielbiam) palić. Co gorsze u mnie w robocie wiele osób pali i są w mega szoku, że się tak twardo trzymam. Minęło 86 godzin.

Może jest mi łatwiej bo tyle razy już rzucałem, że nikt (włączając w to mnie) nie wierzy, że mi się uda - tym bardziej chcę sobie i ludziom dookoła udowodnić, że potrafię przestać.

Tym razem jest jednak inaczej - nie bardzo mnie ciągnie. Cieszę się każdą godziną bez papierosów. Co ciekawe nawet jak ktoś obok mnie pali to mi to jakoś nie przeszkadza.

Pozdrawiam wytrwałych - palącym życzę wytrwałości jak się zdecydują na rzucenie.

@admin: kurde Peter ty jesteś po zawale i jeszcze jarasz - no chyba cię Bóg opuścił...

Grzegorz
    ---------------------
    Co Cię nie zabije to Cię wzmocni...

Domyślnie

zostala ostatnia fajeczka do porannej kawy, a potem poczatek pierwszego dnia reszty zycia mojego. mam przynajmniej taka nadzieje ;]

Domyślnie

równo 6 miesięcy bez dymu w płucach, chyba jestem wolny ... i gruby, przytyłem ze 20 kg

Domyślnie

Znowu odkopaliście ten wątek?

badi - powodzenia, warto.

wilus - gratulacje, obyś tylko nie wpadł na pomysł "jednej fajeczki do piwka" czy coś w tym guście - bo wrócisz do nałogu. U mnie też 20kg różnicy na wadze, tyle że w dół
    And I am not frightened of dying. Any time will do, I don't mind.

Strona 42 z 79 PierwszyPierwszy ... 32404142434452 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów