Close

Strona 42 z 70 PierwszyPierwszy ... 32404142434452 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 411 do 420 z 786

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cheyenne Zobacz posta
    nie pali się to się uzbierało
    Polecam zlecenie stałe - ja po roku niepalenia w końcu tak zrobiłem i kasa którą wydawałbym na fajki raz w tygodniu ląduje na osobnym koncie bankowym. Zadziwiające ile można uzbierać odkładając sumiennie 65zł co tydzień.
    And I am not frightened of dying. Any time will do, I don't mind.

Domyślnie

Jak sie wydawało 65zł tygodniowo na szlugi to faktycznie jest czego gratulować Jeden wyda 65 tygodniowo, inny dajmy na to 30 miesięcznie... Palacz palaczowi nie równy.

Domyślnie

a ja już nie palę 41 miesięcy i jakoś daję sobie z tym radę, paliłem 15 lat....
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 03-06-2010 o 14:45 Powód: pis.
    | Nikon D800 x2 D500 P7000|SB-900|R1C1|szkła nikona 14-24,24-70, 70-200, 200-500, 500/4, 105 micro, 50, 16fish| lowepro|velbon||eizo CG i SX|

Domyślnie

Wlasnie 10 lat minelo, wlasciwie to wczoraj. Pewnie bym nie pamietal, gdyby nie dzien dziecka.
    D4,D700+grip,N14-24&24-70&70-200/2.8,50/1.4g,85/1.4g,sb-900

Domyślnie

Nie palę ponad 6 lat, jak mi się czasem przytrafi zapalić jak wypiję, z ciekawości, dla towarzystwa (2-3 papierosy w roku) to stwierdzam, że to rozstanie z nalogiem to najlepsze co mogłem zrobić...
    Ostatnio jak zapaliłem w pracy z rok temu to musiałem kilka razy rękę myć, tak mi coś capiło pod nosem, a w gardle trampek, nawet guma nie pomogła.
    A paliłem ok 10 lat paczke dziennie, z półroczna przerwą nieudana próba rzucenia.

PS Mówią, że nie można pozbyć się nałogu na stałe i to w nas siedzi do końca, po tej próbie półrocznej (nie pierwszej, aczkolwiek najdłuższej) też tak sądziłem... dziś jestem przekonany, że do tego gówna nie wróce
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 03-06-2010 o 14:47

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siwyyy77 Zobacz posta
    Nie palę ponad ponad 6 lat, jak mi się czasem przytrafi zapalić jak wypiję, z ciekawości, dla towarzystwa (2-3 papierosy w roku)
    Ale wiesz, że za każdym razem jak zapalisz powinieneś zresetować licznik niepalenia? Nie ma miętkiej gry!
    Ostatnio edytowane przez kiemlo ; 02-06-2010 o 23:38

Domyślnie

Nie palę już od 4 tyg. 3mam się super, polecam gorąco niepalenie, nosem czuję świat od nowa
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 03-06-2010 o 14:48 Powód: pis.
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

st
    Gość

Domyślnie

No to mi już ponad 10 lat pyknęło bez. A jaracz był ze mnie zacny. Trzy paki dziennie... Goldenów! Czyli 75 kipków/doba. Jak rzuciłem? Tak jak była żona mnie. Z premedytacja i nagle! Czyli psychicznie nastawiałem się ze 3 miesiące że rzucę. A potem do dziś ani jednego. Finansowo, na dzisiejsze ceny, to ok 1000 złociszy poszłoby z dymem. Ale korzyści zdrowotne duuużo więcej warte są...

Pozdrawiam

Domyślnie

Rzuciłem w 2009 roku w sierpniu i niestety wytrwałem tylko 8 miesiecy i przy piwku zapaliłem towarzysko i zaczęło się na nowo.
    6 dni temu postanowiłem znowu nie palić i na konto postanowienia nabyłem zestawik za prawie 14k.
    Wspomagam się Niquitin Mini 4mg i powiem Wam, że to skuteczny "lek". Zużywam dziennie 5-6 tabletek.
    Następnie przesiadam się na 7-10 dni na dawke 1,5 mg i odstawiam lek.
    Zostawiam wa wrazie czegovjedno opakowanie jakbym już nie mógł się powstrzymać.
    Paliłem 15-20 paczek cienkich light-ów miesiecznie.
    Teraz rzucenie poszło mi łatwiej niz poprzednio.
    Poprzednim razem po 14 dniach odstawiłem leki i ponad 7 i pół miesiaca nie paliłem.
    Życzcie mi powodzenia.
    Zachęcam do zaprzestania palenia.

Oszczędny w słowach Awatar BUNCOL7
    Miasto
    Piotrków Tryb.

Domyślnie

Ja kolejny raz rzucam od pierwszego listopada. Wszystko jest oki do czasu spotkania z kolegami na meczu. Jest to dla mnie bardzo duża pokusa aby znów zapalić. W trakcie przerwy prawie wszyscy "sportowcy" idą na dymka i ciężko się powstrzymać - przecież to tylko jeden papieros - a potem znów od nowa walka z nałogiem.

Strona 42 z 70 PierwszyPierwszy ... 32404142434452 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów