Canon sobie przypomniał, że produkował kiedyś takie modele..
http://optyczne.pl/1425-nowo%C5%9B%C...EOS_6000D.html
Szukaj
Canon sobie przypomniał, że produkował kiedyś takie modele..
http://optyczne.pl/1425-nowo%C5%9B%C...EOS_6000D.html
A moze te modele były jak w ofercie deawoo "Lanos"? w takim przypadku tez bym sie wstydził![]()
podpis niezgodny z regulaminem
nie wiem w czym sie tak w optycznych podniecaja. modele byly chyba pierwszymi z serii lustrzanek cyforwych. swego czasu dosc duzo pisali o nich w popularnej wtedy gazecie foto.
to chyba dobrze ze producent ma na swojej liscie nawet sprzed dawno nie produkowany?
z tego co pamietam cena tych zabawek wynosila ok 50kpln za puszke
miałem kiedyś 110KM lanosa heatback... pomijaąc żenująco niskiej jakości wykończenia, naprawdę dawał rady, świetnie się prowadził, przy odpowiedniej wprawie zostawiał na trasie niejeden teoretycznie lepszy i szybszy samochód.
jedyny powód sprzedaży to spalania (przy moim stylu jazdy 10 - 11 l/100 98-semki)
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Hmm..a mógłby mi ktoś wytłumaczyć dlaczego wszystkie cyfrowe lustrzanki u swojego początku były budowane we współpracy z Kodakiem?
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Jakoś mało satysfakcjonująca ta odpowiedź.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Fajne wykopaliska. Ja bym chętnecznie poczytał wspomnienia kolegów z forum którzy mieli styczność z tamtymi sprzętami wtedy gdy był produkowane i nie masowo uzywane. Jak to się używało, obowiązkowo jakie szumy miało, i koniecznie AF jak działał. Sam fotografowałem w tym czasie, ale na filmie i sprzętem z zupełnie innej bajki. Jacku miałeś z takimi lustrzankami kontakt zawodowy ? Może ktoś sie rozpisze aż łezka w oku się zakręci. W sumie to nie tak dawno, ale jednak postęp chyba jakiś jest
![]()
Ostatnio edytowane przez robin102 ; 30-11-2008 o 19:27
Skontaktuj się z nami