Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Mariola

Domyślnie

hmm dobre zdjęcie takiej modelce nie może się nie udać ale obawiam się Pawle, że jakimś cudem Ci się to niestety udało.....
    obiecuję, przeczytam regulamin...

Domyślnie

Zastanawiałem się po obejrzeniu zdjęcia czy tylko ja tak mam, ale jak czytam komentarze to jednak nie jestem w tym osamotniony. Modelka śliczna, ale bardzo nie podoba mi się światło.
    pozdrawiam

Domyślnie

hehe
    przyznaj się, że to manekin ale fotka przednia, bo wygląda realistycznie :P
    "I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes."
    H.C-B.

Domyślnie

Kąt ustawienia aparatu niezbyt mi się podoba... jest zdecydowanie za nisko. A reszte już napisali poprzednicy
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michasiek Zobacz posta
    hehe
    przyznaj się, że to manekin
    Oj tam od razu takie mocne słowa... Mariola haruje dniami i nocami w tym modelingu, w zasadzie za free i kompletnie bez uznania. Chciałem sprawdzić, czy przy pewnej dawce PS'a dorówna tym bardziej docenionym w branży. No i myślę, że chociaż po części tak.. Może nie jest zbyt wszechstronna, ale to co robi i tak zasługuje na szacunek.
    A że manekin...? Bądźmy bardziej tolerancyjni dla innych.

Kulisy sesji:
    Asystent: moja dziewczyna - jak się okazało również świetnie wczuła sie w rolę producenta, bo nie dała mi więcej czasu niż na 1 zdjęcie.
    Modelka: Mariola.
    Ubrania: A ja wiem?

Cytat Zamieszczone przez michasiek Zobacz posta
    ale fotka przednia, bo wygląda realistycznie :P
    Dzięki Co do samego zdjęcia i obróbki, to skupiłem się tylko na tym, ale całą krytykę jaką przeczytałem przyjmuję z pokorą i dziękuję.

Domyślnie

Mi to wyglada jak zdjecia manekina zza wystawy sklepowej.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawel Zobacz posta
    Kulisy sesji:
    Asystent: moja dziewczyna - jak się okazało również świetnie wczuła sie w rolę producenta, bo nie dała mi więcej czasu niż na 1 zdjęcie.
    Modelka: Mariola.
    Ubrania: A ja wiem?
    Ale miałeś jakiś wpływ na oświetlenie, czy faktycznie trzaskałeś w sklepie tak jak było?
    Ostatnio chciałem pokombinować ze światłem - kumpel mi doradził aby złapać się za lalkę - uznałem, że to bez sensu. Jednak z taką modelką to mogłoby to faktycznie być bardzo kształcące.
    pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sculptoris Zobacz posta
    Ale miałeś jakiś wpływ na oświetlenie, czy faktycznie trzaskałeś w sklepie tak jak było?
    Ostatnio chciałem pokombinować ze światłem - kumpel mi doradził aby złapać się za lalkę - uznałem, że to bez sensu. Jednak z taką modelką to mogłoby to faktycznie być bardzo kształcące.
    No nie ja akurat szedłem ulicą i zrobiłem zdjęcie zza szyby

sailor
    Gość

Domyślnie

"mariola ma oczy piwne.. mariola okocim spojrzeniu.."
    tak mi sie skojarzylo z dawna reklama piwa ..
    modelka cuudnnie manekinowa .. zdjecie do kosza.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    modelka cuudnnie manekinowa .. zdjecie do kosza.
    o Ty, niedobry..
    Ale komentarzy wszystkich nie czytałeś

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów