hmm dobre zdjęcie takiej modelce nie może się nie udać ale obawiam się Pawle, że jakimś cudem Ci się to niestety udało.....
Szukaj
hmm dobre zdjęcie takiej modelce nie może się nie udać ale obawiam się Pawle, że jakimś cudem Ci się to niestety udało.....
obiecuję, przeczytam regulamin...
Zastanawiałem się po obejrzeniu zdjęcia czy tylko ja tak mam, ale jak czytam komentarze to jednak nie jestem w tym osamotniony. Modelka śliczna, ale bardzo nie podoba mi się światło.
pozdrawiam
hehe
przyznaj się, że to manekinale fotka przednia, bo wygląda realistycznie :P
"I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes."
H.C-B.
Kąt ustawienia aparatu niezbyt mi się podoba... jest zdecydowanie za nisko. A reszte już napisali poprzednicy
Oj tam od razu takie mocne słowa... Mariola haruje dniami i nocami w tym modelingu, w zasadzie za free i kompletnie bez uznania. Chciałem sprawdzić, czy przy pewnej dawce PS'a dorówna tym bardziej docenionym w branży. No i myślę, że chociaż po części tak..Może nie jest zbyt wszechstronna, ale to co robi i tak zasługuje na szacunek.
A że manekin...? Bądźmy bardziej tolerancyjni dla innych.
Kulisy sesji:
Asystent: moja dziewczyna - jak się okazało również świetnie wczuła sie w rolę producenta, bo nie dała mi więcej czasu niż na 1 zdjęcie.
Modelka: Mariola.
Ubrania: A ja wiem?
DziękiCo do samego zdjęcia i obróbki, to skupiłem się tylko na tym, ale całą krytykę jaką przeczytałem przyjmuję z pokorą i dziękuję.
Mi to wyglada jak zdjecia manekina zza wystawy sklepowej.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
pozdrawiam
"mariola ma oczy piwne.. mariola okocim spojrzeniu.."
tak mi sie skojarzylo z dawna reklama piwa ..
modelka cuudnnie manekinowa .. zdjecie do kosza.
Skontaktuj się z nami