Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

warto
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Warto!!! Choćby dla samej przyjemności posiadania! Starsze analogi z wyższej półki to inna bajka...
    Mi po głowie cały czas chodzi F3 z manualami, ale na razie kasy brak na takie fanaberie. Do manualnej zabawy mam w razie "w" Contaxa 167MT i na razie musi mi wystarczyć.
    Jacek, pozdrawiam!
    D700+To16-28/2.8+T28-75/2.8+N80-200/2.8DED+N50/1.8+SB800

Domyślnie

Kupie go,skurczybyka! Mam tez dwa manualne Nikony,24 i 105,( w stopce widac)wiedz bedzie zabawa.Lubie ten "obrzadek"przy robieniu zdjec analogami.Wydaje mi sie ze analog wymaga wiecej "myslenia" przy robieniu zdjec,no nie?
    Dzieki wszystkim szanownym kolegom za ich uwagi.
    Pozdrawiam.
    D300/F5/F4s/F100/FM2/,N18-105 VR, N28-105mm/3,5-4,5D,N50/1,8 AF,N24/2,8 Ai-S ,N105/2,5 Ai-S , SB-28,SB-800 , Ν 17-55/2,8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tanas6 Zobacz posta
    Wydaje mi sie ze analog wymaga wiecej "myslenia" przy robieniu zdjec,no nie?
    Nie spłycaj tego tematu tak drastycznie, bo zaraz tu będzie dyskusja na 1000 postów
    Ogólnie myśleć trzeba niezależnie od tego czy robisz analogiem czy cyfrą.

Żeby nie było OT to oczywiście warto, sam miałem prześliczną eFczwórkę, dopóki mnie nie okradziono
    Pewnie kupię następną, ale najpierw muszę (chcę) zainwestować w średni format.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sprocket Zobacz posta
    Guziki to ma F50 , chodzilo mi w F4 o te kręciołki i wichmajstry raczej.
    i te pokrętełka lubiłem, po wyjęciu z torby od razu było widać wszystkie ustawienia, bez odpalania i szukania na wyświetlaczu, z wielką przyjemnością brało się go do łapy (oj ta martwa maszyna miała duszę) pomiar światła na przyzwoitym poziomie z możliwością własnym ustawieniem światłomierza, wielki sentyment - gdybym nie został zmuszony do przejścia na cyfrę - to chyba był by do dziś
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Zbanowany
    Miasto
    Pogranicze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekmarysienka Zobacz posta
    Warto!!!...
    Mi po głowie cały czas chodzi F3 z manualami...
    Dobre pomysły rodzą się z czasem...

Pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów