Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie Czy warto kupic F4...

Witam szanownych kolegow.
    Znalazlem Nikona F4s w doskonalym stanie,stan licznika okolo 10.000 klatek,wizualnie nowiutki!
    Korci mnie ten aparat od dluzszego czasu,i chyba sie skusze.Cena 200 euro.
    Co Wy na to?
    D300/F5/F4s/F100/FM2/,N18-105 VR, N28-105mm/3,5-4,5D,N50/1,8 AF,N24/2,8 Ai-S ,N105/2,5 Ai-S , SB-28,SB-800 , Ν 17-55/2,8

Domyślnie

Jeśli Ty się nie skusisz to weź dla mnie i się rozliczymy

Warto. Nawet jeśli ma stanąć na półce.
    And I am not frightened of dying. Any time will do, I don't mind.

Domyślnie

też o tym pomyślałem. to jest przepiękna maszyna, jakby nie istniał F100, to pewnie na F4 bym polował. Warto ja mieć choćby do kolekcji, jak Cię stać
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Domyślnie

A jak w takim aparacie sprawdzić przebieg? Jeśli naprawdę tylko 10.000, to pewnie już mnóstwo czasu spędził na półce.
    Jeśli komuś nie przeszkadza 1 pole fokusa i 5 polowy pomiar matrycowy to za €200 będzie jak znalazł.
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Dosc czesto napotykam F4 w komisach u mnie tylko ze nawet nie sprawdzam ceny dlatego ze cos nie pociaga mnie ta maszyna , wielkosć okrutna i ta dziwna guzikologia, wolał bym F3 .

Domyślnie

Miałem ten dylemat ...kupiłem F-4e czyli najwiekszy i najcieższy model...nie żałuje...jak dla mnie to swietna maszyna...choc do szybkiej fotoreporterki i sportowych zdjec to lepszy f-100...ten aparat budzi respekt : ))

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sprocket Zobacz posta
    Dosc czesto napotykam F4 w komisach u mnie tylko ze nawet nie sprawdzam ceny dlatego ze cos nie pociaga mnie ta maszyna , wielkosć okrutna i ta dziwna guzikologia, wolał bym F3 .
    Wielkość faktycznie jest, ale guziki? Przecie tam same kręciołki, a guziki to tylko do blokady pokręteł.

Domyślnie

sprocket
    gdzie jest guzikologia w f4?
    fotografowalem nim jakies 3 -4 lata wlasciwie codziennie.
    swietny aparat jednak guzikow ni cholery w nim nie mialem.
    olo
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Guziki ma Canon a nie Nikon :P

Domyślnie

Guziki to ma F50 , chodzilo mi w F4 o te kręciołki i wichmajstry raczej.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów