Oj nie dobrze, nie dobrze. Naprawdę nie potrzebnie starasz się mi doczepić jakąś mordę. Mam swoje zdanie i nikt go podzielać nie musi. Zawsze staram sie zachować obiektywizm. Wraz z nabyciem danego aparatu nie nabywam obowiązku zachwalania go czy też krytykowania. Nigdzie na fakturze o tym zapisu nie znajduję. W linku który przytoczyłeś- trafnie, moim zdaniem pliki ze starej piątki są przyjaźniejsze w obróbce dla fotoamatora co się nie lubi za długo pierdzielićCo także nie zmienia faktu, że życie składa się z kompromisów . W doborze żony
samochodu, jak i sprzętu fotograficznego. Z wielu wielu kompromisów. Mnie nie stać na bezkompromisowość z resztą jak wielu userów sprzętu Nikona czy Canona. Ten drugi jest jeszcze na rynku liderem czy chcesz czy nie . Mi to nie przeszkadza, ani nie powoduje kompleksów, uwierz. Wystarcza mi, ze Nikon świetną serią aparatów od totalnej amatorszczyzny do pełni profesjonalnych jest już tylko malutki kroczek za Canonem. Coraz mniejszy z resztą ten kroczek
![]()
A już zupełnie dziwne i brzydkie jest na siłę wmawianie mi co mi jest potrzebne i odsyłanie mnie do konkurencji. Ja wiem co mi potrzebne co cenię i za tym głosuję swoją kieszenią. Ma nadzieje, że się po prostu rozpędziłeś bo zazwyczaj trzymasz fason w odróżnieniu od kilku kolegów na forum którzy ......... echhh, szkoda słów.
ps.
sorka, że z opóźnieniem odpisuje, ale nie mam czasu bo rozkoszuje się plusami dodatnimi siedemsetki.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami