Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Weronika cz II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elix Zobacz posta
    Muszę zapytać bo nie rozumiem: o co chodzi? Nie lepiej po prostu oglądać?
    Ale czego nie rozumiesz? Co to jest odbicie lustrzane wzdłuż osi pionowej? A może sugerujesz, żebym nie kombinował?

Jeśli chodzi o to drugie, to powiem tak. Zdjęcie bardzo przyjemne, jednak podczas jego oglądania "coś" mi przeszkadzało. Spróbowałem odbicia lustrzanego i w moim odbiorze było lepiej. Może to wynika z faktu, że w pierwszej kolejności mój wzrok przebiega od lewej do prawej, a nie odwrotnie.
    Czy lepiej po prostu oglądać? Ja czasami lubię sobie poeksperymentować. A może spróbuj i Ty przeprowadzić taki eksperyment z tym zdjęciem?
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

pinio - nie do końca zrozumiałem o co Ci chodziło w tej wypowiedzi i wolałem się upewnić. Nie bierz tego zbyt do siebie bo nie było tam żadnych podtekstów. Tak czy inaczej wydaje mi się, że czasem lepiej jest nie kombinować za bardzo i nie rozkładać zdjęć na czynniki pierwsze z dokładnością do piksela bo to trochę mz zabija emocje. Ale nie zaśmiecajmy już harbowi wątku - jakbyś chciał podyskutować to pisz na PM - ja zawsze jestem otwarty na rzeczowe dyskusje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elix Zobacz posta
    pinio - nie do końca zrozumiałem o co Ci chodziło w tej wypowiedzi i wolałem się upewnić.Nie bierz tego zbyt do siebie bo nie było tam żadnych podtekstów.
    Myślę, że nie ma co przechodzić w tym przypadku na PM - w końcu dyskutujemy o zdjęciach Harba.
    Spokojnie, nie doszukuję się żadnych podtekstów
    Mam nadzieję, że dość jasno wyjaśniłem o co mi chodziło w uwadze do zdjęcia drugiego ?
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

Dwójka najlepsza, reszta może być. No i ten charakterystyczny maślany wzrok dziadka z roztopionym sercem na trójce...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kraftsman Zobacz posta
    Dwójka najlepsza, reszta może być. No i ten charakterystyczny maślany wzrok dziadka z roztopionym sercem na trójce...
    nie da się ukryć - kupiła mnie całkowicie

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów