Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Weronika cz II

Domyślnie

Ładna wnusia , ładny kolor i światełko , świetna obróbka

Bardzo fajne foty

autograf
    Gość

Domyślnie

Zdecydowanie sesja druga lepsza od pierwszej! Świetną masz wnuczkę, gratuluję! Bonusik rządzi

@ekonet_pth - jak zacząłem przeglądać zdjęcia, najpierw pierwsze, później drugie to też sobie pomyślałem - że klimacik pod zadanie jest

@harb - zadanie tematyczne na październik nie jest "po" - dobrze poszukaj

Domyślnie

No jak zwykle - przesympatycznie

...z drugiej strony Twoja Modelka uratuje każde zdjęcie

Pozdrawiam.

Domyślnie

ehh. Gdyby tylko modelka była troszkę bardziej cierpliwa i dziadek robił wolniej zdjęcia
    D700 N 24-70/2.8; 85/1.4; N 70-300 VR, SB-800, SB-600,
    flickr

Domyślnie

Dla mnie rewelacja. Świetny pomysł i przeurocza modelka. Nie mogło się nie udać. Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinio Zobacz posta
    ... Spojrzałem na "odbicie lustrzane" wzdłuż osi pionowej - mi to pomaga w odbiorze zdjęcia, jakoś tak bardziej naturalnie dla wzroku...
    Muszę zapytać bo nie rozumiem: o co chodzi? Nie lepiej po prostu oglądać?

harb - poza tym "czymś" wystającym na pierwszej fotce w PG rogu czego trzeba by się pozbyć to moim zdaniem jest bardzo fajnie.
    Z drugiej strony jak już zauważył archibald - ciężko zrobić gniota z taaaką modelką.

PS. Bonus też dobry - widać, że jesteś dla wnuczki bardzo ważny, a ona jest Twoim oczkiem w głowie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elix Zobacz posta
    Muszę zapytać bo nie rozumiem: o co chodzi? Nie lepiej po prostu oglądać?

harb - poza tym "czymś" wystającym na pierwszej fotce w PG rogu czego trzeba by się pozbyć to moim zdaniem jest bardzo fajnie.
    Z drugiej strony jak już zauważył archibald - ciężko zrobić gniota z taaaką modelką.

PS. Bonus też dobry - widać, że jesteś dla wnuczki bardzo ważny, a ona jest Twoim oczkiem w głowie
    Elix- to wcale nie jest tak ,trzeba sie bardzo starać żeby gniot nie wyszedł - wystarczy niewłasciwy kadr lub obróbka i fotka wyjdzie nijaka
    na pierwszej fotce w rogu kończy się tło ,powinienem przyciać milimetr

pozdrawiam

Domyślnie

harb - wiem, wiem - biorąc pod uwagę, że robiąc jakiekolwiek zdjęcie trzeba zwracać uwagę na 1000 różnych czynników to nie masz wcale łatwiej, bo co najwyżej na jeden "czynnik" nie musisz zwracać uwagi - nadal jednak pozostaje te 999

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów