Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Weronika cz II

Domyślnie Weronika cz II

druga część fotek ze studia - zapraszam

1

2

3

4 i Bonus ,absolutny "hicior" sam dziadek z wnuczką - zdjęcie by Piko

Domyślnie

No,tak..!
    Inne tło,światełko...dla mnie ślicznie...
    Pzdr
    Andrzej

...dziadek ogolony i zadowolony....
    4*
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

super podobami sie - fajna masz wnuczke i od razu modelke

Domyślnie

Januszu - jak zawsze super! Tylko na "jedynce" musisz dociąć minimalnie w prawym górnym rogu, bo coś tam jasnego zostało.
    Czy to prace na zadanie tematyczne Autografa pt. "Jesienny liść"?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

dziewczynka bedzie piekna kobieta!

jak dla mnie zdjecia technicznie super!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta
    Januszu - jak zawsze super! Tylko na "jedynce" musisz dociąć minimalnie w prawym górnym rogu, bo coś tam jasnego zostało.
    Czy to prace na zadanie tematyczne Autografa pt. "Jesienny liść"?
    dzieki Krzysztofie -nie pomyslałem rzeczywiście muszę coś wybrać ale widzę ze już po

Domyślnie

Bardzo podoba mi się kolorystyka, obróbka i oczywiście modelka.

1. Mina modelki trochę nieszczęśliwa, jakby mówiła z nadzieją "Dziadku, kończmy już sesję". Moim zdaniem ciut za mocno oświetlone tło po lewej stronie. Z całej serii ostatnie miejsce.
    2. Myślę, że ciut za dużo pustej góry w stosunku do dołu. Spojrzałem na "odbicie lustrzane" wzdłuż osi pionowej - mi to pomaga w odbiorze zdjęcia, jakoś tak bardziej naturalnie dla wzroku. Nie mam też przekonania do liścia na kołnierzu.
    3. Super - jedynie można coś zrobić z tym cieniem, który pojawił się tuż pod noskiem.
    4. Pewnie już w ramce kolejne zdjęcie na Twoim biurku stoi . Szkoda tej przyciętej prawej strony.

Można pozazdrościć możliwości prób w studio. Jednak światło studyjne, to inna bajka niż zwykłe błyskograty.

P.S> Wiem, czepiam się, ale tak już mam . Wypada mi tylko dodać, że gdybym sam wykonał takie to byłbym z nich zadowolony.
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinio Zobacz posta
    Bardzo podoba mi się kolorystyka, obróbka i oczywiście modelka.

1. Mina modelki trochę nieszczęśliwa, jakby mówiła z nadzieją "Dziadku, kończmy już sesję". Moim zdaniem ciut za mocno oświetlone tło po lewej stronie. Z całej serii ostatnie miejsce.
    2. Myślę, że ciut za dużo pustej góry w stosunku do dołu. Spojrzałem na "odbicie lustrzane" wzdłuż osi pionowej - mi to pomaga w odbiorze zdjęcia, jakoś tak bardziej naturalnie dla wzroku. Nie mam też przekonania do liścia na kołnierzu.
    3. Super - jedynie można coś zrobić z tym cieniem, który pojawił się tuż pod noskiem.
    4. Pewnie już w ramce kolejne zdjęcie na Twoim biurku stoi . Szkoda tej przyciętej prawej strony.

Można pozazdrościć możliwości prób w studio. Jednak światło studyjne, to inna bajka niż zwykłe błyskograty.

P.S> Wiem, czepiam się, ale tak już mam . Wypada mi tylko dodać, że gdybym sam wykonał takie to byłbym z nich zadowolony.
    drobiazgi, Pinio - z jednym się zgadzam na 100% mogłem wystemplować cień pod noskiem na trójce (zaraz to zrobię na oryginale) z tych fotek jestem zadowolony - zresztą jak na pierwsze w studio .....

dzięki za odwiedziny, pozdrawiam

Domyślnie

miałem okazję podziwiać modelkę i warsztat

Gratuluję możliwości no i oczywiście chęci zdobywania nowego doświadczenia.
    Wg mnie wyszło bardzo dobrze jak na pierwszy raz.
    Fotki super ze względu na kolorystykę (choć pierwsza "biała" seria też bardzo mi się podobała) no i oczywiście modelkę.

Jej oczy zniewalają a Wasze uczucia do siebie na bonusiku aż wylewają się z monitora.
    Piszę to zupełnie poważnie i bez żadnych podtekstów. Tylko pozazdrościć takich relacji.

Piękne, gratuluję.
    NIKON - system

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów