Szukaj
No,tak..!
Inne tło,światełko...dla mnie ślicznie...
Pzdr
Andrzej
...dziadek ogolony i zadowolony....
4*
Pozdrawiam
Andrzej.
super podobami sie - fajna masz wnuczke i od razu modelke
Januszu - jak zawsze super! Tylko na "jedynce" musisz dociąć minimalnie w prawym górnym rogu, bo coś tam jasnego zostało.
Czy to prace na zadanie tematyczne Autografa pt. "Jesienny liść"?![]()
Krzysztof Paszkiewicz
dziewczynka bedzie piekna kobieta!
jak dla mnie zdjecia technicznie super!
Bardzo podoba mi się kolorystyka, obróbka i oczywiście modelka.
1. Mina modelki trochę nieszczęśliwa, jakby mówiła z nadzieją "Dziadku, kończmy już sesję". Moim zdaniem ciut za mocno oświetlone tło po lewej stronie. Z całej serii ostatnie miejsce.
2. Myślę, że ciut za dużo pustej góry w stosunku do dołu. Spojrzałem na "odbicie lustrzane" wzdłuż osi pionowej - mi to pomaga w odbiorze zdjęcia, jakoś tak bardziej naturalnie dla wzroku. Nie mam też przekonania do liścia na kołnierzu.
3. Super - jedynie można coś zrobić z tym cieniem, który pojawił się tuż pod noskiem.
4. Pewnie już w ramce kolejne zdjęcie na Twoim biurku stoi. Szkoda tej przyciętej prawej strony.
Można pozazdrościć możliwości prób w studio. Jednak światło studyjne, to inna bajka niż zwykłe błyskograty.
P.S> Wiem, czepiam się, ale tak już mam. Wypada mi tylko dodać, że gdybym sam wykonał takie to byłbym z nich zadowolony.
![]()
Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało
miałem okazję podziwiać modelkę i warsztat![]()
Gratuluję możliwości no i oczywiście chęci zdobywania nowego doświadczenia.
Wg mnie wyszło bardzo dobrze jak na pierwszy raz.
Fotki super ze względu na kolorystykę (choć pierwsza "biała" seria też bardzo mi się podobała) no i oczywiście modelkę.
Jej oczy zniewalają a Wasze uczucia do siebie na bonusiku aż wylewają się z monitora.
Piszę to zupełnie poważnie i bez żadnych podtekstów. Tylko pozazdrościć takich relacji.
Piękne, gratuluję.
NIKON - system
Skontaktuj się z nami