Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 35

Wątek: Samotne drzewo

Domyślnie

Dobra, z mojej strony koniec tematu, przepraszam Was wszystkich, oczywiście na tym forum nie można mieć własnego zdania, nie wiem kto ale ktoś napisał w ciągu ostatnich kilku dni ze na tym forum trudno uzyskac komentarz zwłaszcza gdy nie przytakuje się grzecznie, a broni się własnego zdania...

Nie było to dokładnie tak napisane, ale w pełni się z tamtym człowiekiem zgadzam.

Pozdrawiam
    Pentax *istDS

bombel
    Gość

Domyślnie

David - tylko słówko, bo najwyraźniej uważasz, że się uwziąłem na ciebie.

Pamiętam zdjęcie B&W o którym piszesz (te parowozy i przepalona brama) - bo ja ogólnie pamiętam dużo zdjęć. Dużo więcej zdjęć, niż ludzi, ja tak mam. Ale dopiero teraz skojarzyłem, że te parowozy są twoje...

Sorry Gregory, komentuję zdjęcia, nie autorów - zaglądając tutaj, do tego wątku w ogóle nie pamiętałem, że cokolwiek twojego komentowałem. Gdybyś miał ten obrazek parowozów w avatarze, to co innego, ale - i jestem tutaj tym bardziej szczery, że nie mam żadnego, nawet najmniejszego interesu, żeby zełgać - ja naprawdę cię nie pamiętam.

Będę brutalny chłopie: pochlebiasz sobie, że się na ciebie uwziąłem.

Domyślnie

Czytasz uważnie? Kilka postów wcześniej jest napisane... Zresztą wysil się i poczytaj ze zrozumieniem. Napisałem że dziękuje Ci za te wszystkie uwagi, dzięki nim mam ambicję robić coraz lepsze zdjęcia. To tyle.

Pozdrawiam
    Pentax *istDS

Domyślnie

Dawid, niepotrzebnie sie rozpedzasz. Polemizuja z toba naprawde mili goscie. Oni sie tylko domagaja argumentow merytorycznych.

Co do poprawki Bombla, wydaje mi sie ona zbyt mocna, lecz w dobrym kierunku. Zrob cos pomiedzy i bedzie dobrze,
    a odnosnie pojedynku, moglbys sie na nim "nieco" przejechac...
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

autograf
    Gość

Domyślnie

Czy ja słyszałem słowo pojedynek?

Domyślnie

Tez chetnie obejrze.
    seek & destroy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeker Zobacz posta
    Dawid, niepotrzebnie sie rozpedzasz. Polemizuja z toba naprawde mili goscie. Oni sie tylko domagaja argumentow merytorycznych.

Co do poprawki Bombla, wydaje mi sie ona zbyt mocna, lecz w dobrym kierunku. Zrob cos pomiedzy i bedzie dobrze,
    a odnosnie pojedynku, moglbys sie na nim "nieco" przejechac...
    Napisałeś że przejechałbym się na pojedynku, chyba nie myślisz że chciałbym się pojedynkować z bomblem? Sorry bardzo ale samobójcą to ja nie jestem, pojedynek z kolegą aumar powinien być wyrównany.

Niestety pojedynku nie będzie bo aumar po prostu nie chce się pojedynkowac, nie będę dociekał dlaczego.

No chyba ze ktoś inny chce się pojedynkować? Ja jestem otwarty na takie propozycje i uważam że nawet sromotna przegrana wyjdzie mi na dobre, zawsze się czegoś nauczę.
    Pentax *istDS

autograf
    Gość

Domyślnie

David012 załóż pojedynek w tym dziale: http://nikon.org.pl/forumdisplay.php?f=92

Domyślnie

"jestem otwarty na takie propozycje i uważam że nawet sromotna przegrana wyjdzie mi na dobre, zawsze się czegoś nauczę."

Zaczynam w tobie dostrzegac zalety (To z przymruzeniem oka, ale dobrze kombinujesz)
    seek & destroy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeker Zobacz posta
    "jestem otwarty na takie propozycje i uważam że nawet sromotna przegrana wyjdzie mi na dobre, zawsze się czegoś nauczę."

Zaczynam w tobie dostrzegac zalety (To z przymruzeniem oka, ale dobrze kombinujesz)

O jak mi miło! Niesamowite...
    Pentax *istDS

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów