Według mnie, dobrze zapanowałaś nad kompozycją (nie wnikam czy kadr z aparatu, czy cięte na kompie), na zdjęciach 10,11,20 oraz zdjęciem z 25-08-2008 i zdjęciami z 27-08-2008 (głównie pierwszym). Są naprawdę ciekawe kompozycyjnie, brawoNie wiem czy strzelasz na trybie AUTO, czy w trybach twórczych, ale widać, że czasem nie zapanowałaś nad ekspozycją (wiadomo, będąc jednocześnie modelką jest trudniej). Dlatego bym polecał Ci pełnego manuala na wypróbowanej i dobrej nastawie
Jeśli tak robisz, to ok
I z kolei bym nie polecał autofokusa
Te stwory lubią się czasem zgubić gdzieś na gładkim policzku itp, a nie patrząc w wizjer, nie zawsze wiesz co złapie AF... Z mojej strony wielkie brawa za chęci, radość i fantazję oraz efekt końcowy na fotach, o których pisałem
Co do reszty, to raczej zupełnie normalne foty pod względem technicznym i artystycznym. Inna sprawa (bez urazy, bo podziwiam i szanuje piękno), że jesteś absolutną bombą urody, wdzięku i seksapilu, i każde zdjęcie z Tobą będzie budziło emocje, czy to u pań czy u panów... Dlatego za bycie modelką 4 gwiazdki ode mnie, za bycie fotografem na razie niecałe 3 gwiazdki, średnia 4![]()
Wiem, wiem, wszyscy się zachwycali, pewnie mnie zjadą z góry na dół, ale piszę to, bo chcę, byś nie popełniała błędów, na których ja jechałem dwa lata, i których dwa lata się oduczałem
Więc szukaj, ciesz się, myśl, zaskakuj i szokuj, ale i sobą, i zdjęciami
Czuje, że zajdziesz daleko
A przelicznik ilości fot, które odważysz się z zadowoleniem wystawić, do ilości wszystkich zrobionych, powie Ci na jakim ułamku tej drogi jesteś
Pozdrawiam pięknie![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami