Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Domyślnie

To zależy. Osobiście lubię koty
    pozdrawiam

Domyślnie

Dziękuje, wiem że to nie wybitne dzieło ale dziś odzyskałam kompa z naprawy i musze poczekać na wgranie Photoshopa zanim pokaże coś innego i nowego do oceny

Domyślnie

Ale konkretnie - tak miało być z tymi przepałami, brakiem ostrości i zażółceniem skóry? Poza tym zostawiłaś w górnych rogach takie jasne akcenty, które raczej uroku nie dodają. Nie ma ich na tyle aby poczuć przestrzeń, ale jest ich wystarczająco aby poczuć irytację. Prawa strona kadru - to kawałek ręki? Tak trochę niefortunnie wyszła. No skopane zdjęcie dlatego traktuję je tak jak pisałem jako danie nam znaku, że się nie zmieniłaś od ostatnich zdjęć Tym bardziej, że wzrok uparcie ucieka w stronę avatarka - niemal kopia pomijając to, że avatarek nieco szerszy i zaświecone z drugiej strony (w efekcie lepszy technicznie). Oczy jednak przyciągają.
    pozdrawiam

Domyślnie

To foto jest tylko obcięte.. nie miałam jak go przerobić wiec wstawiłam je prawie z automatu. Wiem jestem świadoma że jest takie niedopracowane ale oczy warte moim zdaniem pokazania...choć tyle...

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów