Szukaj
I walk through the valley of death, I will fear no evil,
for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
www.marcinmichno.com
Wątek w zasadzie powinien upaść. Nikt tu nikogo nie przekona a tylko ciśnienie się od czasu do czasu podnosi (nie dotyczy dwóch ostatnich stron względnego spokoju i rzeczowej wymiany opinii)
Ale jeszcze ze dwie strony i się zacznie znowu... Co lepsze? Kanonowiec na XP czy Nikonowiec na Maćku :P
EDIT
Ha! I tym sposobem osiągnąłem 500-ny post. Na Windzie zaczynałbym dopiero pisać po raz drugi post 420-ty![]()
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez spiritwood ; 24-09-2008 o 21:33
Winda jest lepsza pod jednym względem od Mac'a ...
Jest więcej gier na tą platformę xD
A tak serio Wypowiadać powinna się jedynie osoba ktora niekoniecznie ma maca ale wie jak z niego skozaczyć, bo mieć a wykorzystać jego przewagę to co innego
Grać namiętnie przestałem gdzieś w 1993, no może w 1994 rokuW 1999, po przesiadce na maca zarzucilem ten proceder zupełnie, może poza PacManem, który pozwala się odstresować...
EDIT
Przyjmuję do wiadomości, że obecnie to się trochę zmieniło, ale w tamtych czasach, Mac na Motoroli a PeCet to było naprawdę niebo a ziemia. Kiedy PC męczył się z dwoma kanałami na Creative Labs cośtam cośtam, a dopiero wchodziła Audiomedia - Mac ciągnął minimum 16 śladów w full dupleksie na Digi 001 z palcem w... wentylatorze. To była MIAŻDŻĄCA przewaga.
Ostatnio edytowane przez spiritwood ; 24-09-2008 o 22:11
ja tam gram w Counter Strike i jakos mi w tym mac nie przeszkadza...
Contax 645, Zeiss 80mm f/2
Przeszkadzać nie przeszkadza. Kolega Patio zauważył*tylko (całkiem słusznie), że rynek tzw rozrywki na PC jest nieporównywalny z ofertą na Maćka. Z tym nie ma co dyskutować, bo to jest fakt.
Jak sie uprzec to do rozrywki mozna postawic partycje dla XP - nawet jak sie skaszani to cala reszta bedzie pod OSXem
I walk through the valley of death, I will fear no evil,
for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
www.marcinmichno.com
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
Skontaktuj się z nami