Close

Strona 22 z 47 PierwszyPierwszy ... 12202122232432 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 470

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez life Zobacz posta
    - niewątpliwym krokiem a nawet skokiem technologicznym jest system rozpoznawania twarzy
    Nie będę sie spierał, ale wydaje mi się że czytałem kiedyś w instrukcji do d300 że chyba też to ma( dla systemu rozpoznawania scenerii to pikuś ) Ale mogę się mylić
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

Paweł

Domyślnie

Mi sie podobaja programy C1 i C2 (szkoda, ze wywalili C3). Brakuje mi tego w Nikonie.
    Nikon F-501, Canon 30D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Nie, jeszcze nie. Wszystko uzależnione od tego co pokaże Canon i Nikon. Posiadanie systemu X nie zwalnia od myślenia i realnej oceny, iż zbliżona cena obu korpusów będzie katastrofą dla Canona. Nie wyobrażam sobie kupować 50D w sytuacji gdy za te same pieniądze, lub kilkast zł więce mogę mieć Nikona D300. Oczywiście cały czas mówimy o sytuacji, w której możemy sobie pozwolić na zmianę systemu/dokonujemy zakupu pierwszego body itd...
    nowart, ale przecież jeszcze nie wiadomo wszystkiego o 50D. A jesli sie okaze, ze matryca ma jednak niższe szumy przy wysokich czułościach niż D300? Wielu to skusi.
    A tak BTW przeciez Ty masz i jednego i drugiego pod dostatkiem

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez life
    - korekta szkieł fajnie że canon wprowadził (rok po tym jak zrobił to Nikon) tak samo jak z HDMI niby pierdoła a jednak
    To Canon pierwszy wprowadzil korekte szkiel ale to nic

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Myślę, że Tobie przypadnie palma pierwszeństwa by to uczynić
    Się na razie nie wybieram ale nigdy nie mów nigdy jak Tatuś mnie uczył. Jakby mieli dobrą, względnie tanią puszkę FF znacząco lepszą od starego już przecież D700 to może .....
    A po D300 zapraszam Cię pod koniec grudnia za 2999zł - przebieg max 5000 klapnięć - stan lepszy niż fabryczny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    stan lepszy niż fabryczny
    Wyselekcjonowany spośród tysiąca egzemplarzy ?

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Wybrany sposrod wszystkich wyprodukowanych, zaplanowanych do produkcji i tych ktorych nawet nie zaplanowali...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    nowart, ale przecież jeszcze nie wiadomo wszystkiego o 50D. A jesli sie okaze, ze matryca ma jednak niższe szumy przy wysokich czułościach niż D300? Wielu to skusi.
    A tak BTW przeciez Ty masz i jednego i drugiego pod dostatkiem
    Ale skoro sam Canon twierdzi, że "Pomimo znacznego zwiększenia liczby pikseli w stosunku do pokazanego rok wcześniej poprzednika nie odbije się to na większej ilości szumu" to co jeszcze chcesz wiedzieć? Bo ja już teraz wiem, że sukcesem będzie, jak obrazowanie będzie podobne do 40D. Wielu skuszą właśnie te magiczne pixele, detekcje twarzy, HDMI i inne duperele. Co nie znaczy, że D300 i tak nie jest konstrukcyjnie ciekawszą propozycją co od zawsze powtarzam.
    A to, że mam do tego wszystkiego ciągły dostęp... pozwoliło mi to jedynie na trzeźwą ocenę relacji sprzęt/osiągane efekty - ale o tym przegadaliśmy już na GG godziny
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    A to, że mam do tego wszystkiego ciągły dostęp... pozwoliło mi to jedynie na trzeźwą ocenę relacji sprzęt/osiągane efekty - ale o tym przegadaliśmy już na GG godziny
    Hehehe... ano

Domyślnie

zapewne wszyscy wiedzą jak obrazuje D300 ale proszę bardzo

ISO 3200 jpg prosto z puszki http://life.lifeweb.pl/work/DSC_5235.JPG

ja tam szumu nie widzę ... tak więc te iso 1600 canona to żadna rewelacja

Strona 22 z 47 PierwszyPierwszy ... 12202122232432 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów