Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Wątek: d700 a D3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luxius Zobacz posta
    a o f100 i f6 słyszałeś ?

ja bym sie rysy wolal wybrac z ktoryms z nich......
    no tak, ale nie bede przeciez teraz zamienial F5 na F6
    mysle, ze za kilka lat matryce cyfrowe dorownaja slajdom
    trzeba tylko poczekac
    2008.11.30 01:45 Koniec mojego pobytu na Forum ... Trzymajcie sie ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sirtorpeda Zobacz posta

Przewagą d700 nad d3 jest rozmiar. Tak, wiadomo, korpusy jednocyfrowe to wygoda... i profi wygląd Ale na pewno nie raz spotkałeś się z sytacją, że chciałbyś się rzucać w oczy jak najmniej. D700 z poobklejanymi napisami będzie wyglądał dużo bardziej niepozornie niż D3 po takim samym zabiegu. A w razie czego, grip zawsze możesz dokupić.
    Powiem Ci że wystarczy zmienić oryginalny pasek na szyje na jakiś zamiennik (ja zmieniłem na matin'a) i aparat nie będzie się aż tak rzucał. Sprawdzone w 100% w Krakowie. Jak chodziłem z D3 z oryginalnym paskiem to w oczy rzucał się żółty napis na pasku i ludziska dokładniej się przyglądali, a teraz pełen spokój.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yaqb81 Zobacz posta
    (ja zmieniłem na matin'a)
    Mógłbyś napisać gdzie go kupić, jaki model? Szukam mniej oczojebnego paska, któremu nie straszne i D3 i cięższe szkła.
    NYCH - Americana

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Mógłbyś napisać gdzie go kupić, jaki model? Szukam mniej oczojebnego paska, któremu nie straszne i D3 i cięższe szkła.
    http://imfoto.pl/index.php?zaw=16&id=383

Ja mam ten pasek. Dźwigam na nim D3 i 70-200/2.8 bez problemu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yaqb81 Zobacz posta
    Dzięki za link, którą wersję masz profilowany czy nie. Kurcze nie ma zdjęć i nie można sobie podejrzeć.
    NYCH - Americana

Domyślnie

Dzięki za link, którą wersję masz profilowany czy nie. Kurcze nie ma zdjęć i nie można sobie podejrzeć.
    Ja mam profilowany Kata, też neoprenowy i też się nie rzuca w oczy, i jest wygodny. Nie wiem dlaczego te paski oryginalne są takie sztywne i się wrzynają w szyję.

Domyślnie

Mam wersję nie profilowana. Pasek profilowany jest krótszy od tego nieprofilowanego.

Domyślnie

Dzięki. Wysłałem @ do imfoto i czekam. Jak będzie dobry to kupię też do piątki.
    NYCH - Americana

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów