Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26
    Oszczędny w słowach Awatar marcinifgm
    Miasto
    Dublin/Irlandia

Domyślnie Jaki analog wybrac ?

Witam forumowiczow mam pytanko, przymierzam sie do zakupu analoga i nie wiem co wybrac mysle na F55 jakie sa wasze opinie na jego temat i co polecacie.Z gory dziekuje za wszystkie sugestje.
    D70S + NIKON 18-55/3.5 + SIGMA APO 70-300/4.0- 5.6/ Tokina 19-35 / Cokin + Karty itd....

Domyślnie

zalezy od funduszy...
    D7000 _____ S10-20 ____ T17-50 ____ N50 ____ T90

Miasto
    Dublin/Irlandia

Domyślnie

cena nie gra specjalnej roli ten sprzet jest tani takze z tym nie ma problemu
    D70S + NIKON 18-55/3.5 + SIGMA APO 70-300/4.0- 5.6/ Tokina 19-35 / Cokin + Karty itd....

Domyślnie

to polecam fm2 na wyspach chodza w granicach 50-100 funtow
    D7000 _____ S10-20 ____ T17-50 ____ N50 ____ T90

Domyślnie

wiele cennych uwag na temat różnych aparatów znajdziesz w wątku gdzieś obok.

szukaj-szukaj

ten wątek proponuje się zamknąć i przerzucić się np. do tego
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Miasto
    Dublin/Irlandia

Domyślnie

" ten wątek proponuje się zamknąć i przerzucić się np.do tego " Boze Swiety co za tuman, nie rozumie :/ po co wogole tacy ludzie sie udzielaja.Jedyne co robisz to nabijasz sobie posty, zeby twoj ranking wskazal cos wiecej.Ale ile twoich postow pomoglo komus, lub bylo sensownych ?

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcinifgm Zobacz posta
    " ten wątek proponuje się zamknąć i przerzucić się np.do tego " Boze Swiety co za tuman, nie rozumie :/ po co wogole tacy ludzie sie udzielaja.Jedyne co robisz to nabijasz sobie posty, zeby twoj ranking wskazal cos wiecej.Ale ile twoich postow pomoglo komus, lub bylo sensownych ?
    rozumiem, że oczekujesz sensownych rad...ale można troszkę grzeczniej niestety tu panują zasady że najpierw mocno szukamy, potem określamy co nas interesuje z grubsza a potem zadajemy pytanie bo jest kilkanaście modeli ciekawych analogów...każdy poda inny i co ci to da? musisz okreslic zakres. uścislic pytanie...
    chcesz manualny czy z AFem? chcesz z najwyższej półki czy amatorski? jak cena nie gra roli kup F5...najlepszy profesjonalny aparat analogowy nikona i będzie ci służył na zawsze...
    jakie masz pytania?

Rozmowny Awatar Karl Johansson
    Miasto
    Kraków/czasem Gdańsk, ale na razie nie

Domyślnie

Akurat posty Gala bywają dość pomocne :]
    I trochę kultury też wypada zachować, szczególnie, że, paradoksalnie, jego post mógłby być Ci pomocy, gdybyś chciał z tego skorzystać.
    A ja za Rycerzem - f5. Mam osobiście, wspaniały sprzęt.
    D300
    Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcinifgm Zobacz posta
    Witam forumowiczow mam pytanko, przymierzam sie do zakupu analoga i nie wiem co wybrac mysle na F55 jakie sa wasze opinie na jego temat i co polecacie.Z gory dziekuje za wszystkie sugestje.
    Mam D80, chwilę później kupiłem F75, za bardzo dobrą cenę i sobie chwalę. Minus jest taki, że nie skorzystasz sobie z pełnego dobrodziejstwa obiektywów AI lub AI-S, bo nie będzie działał pomiar światła, bez jakieś światłomierza, to lekko nie ma.
    MKL (Fotoblog)
    – Co jest?!
    – Nic, panie kierowniku! Oczko mu się odlepiło. Temu misiu.

Domyślnie

sredni lub 4x5 cali
    maly obrazek to juz troche bez sensu.
    oczywiscei to tylko i wylacznie moje zdanie
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów