Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 47

Domyślnie

a co to zmienia? nic na ten adres niewysylaja, za produkt zaplacilem, nikon zaplacil odpwoednie podatki. hotline nikona nie widzi w tym zadnego problemu - upewnialem sie czy klucz bedzie dzialac. wiec czemu nazywasz mnie zlodziejem? i prosilbymo uzasadnienie rzekomego "faktu", lub przeprosiny.
    podpis nieczytelny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Valwit Zobacz posta
    a co to zmienia? nic na ten adres niewysylaja, za produkt zaplacilem, nikon zaplacil odpwoednie podatki. hotline nikona nie widzi w tym zadnego problemu - upewnialem sie czy klucz bedzie dzialac. wiec czemu nazywasz mnie zlodziejem?...
    Mógłbyś wskazać miejsce gdzie to zrobiłem?

...i prosilbymo uzasadnienie rzekomego "faktu", lub przeprosiny.
    Wolne żarty.
    Rozumiem, że twoje propozycje podszywania się pod adresy w usa są OK?

Edit:
    A co tam - nie odmówię sobie. Biorąc pod uwagę, że oczerniłeś mnie o powiedzenie czegoś czego nie powiedziałem, to może byś mnie przeprosił?
    Ostatnio edytowane przez samek ; 31-07-2008 o 19:11 Powód: moja złośliwość

Domyślnie

Panowie, policzcie do 10 weźcie głęboki wdech i wystarczy już szczekania na siebie
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tr0n Zobacz posta
    Panowie, policzcie do 10 weźcie głęboki wdech i wystarczy już szczekania na siebie
    E tam jeśli chodzi o mnie możesz to kasować jak leci - nawet lepiej - niech po tym ślad nie zostanie. Jeszcze amerykanie nas oskarżą o bezprawne zasiedlanie także w wirtualnym świecie

Ps. - 'szczekanie' to zgrabne nie było.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samek Zobacz posta
    Mógłbyś wskazać miejsce gdzie to zrobiłem?
    prosze bardzo:

Co nie zmienia faktu, że masz i tak nie do końca legal soft
    masz jakas podstawe by tak twierdzic?

Wolne żarty.
    Rozumiem, że twoje propozycje podszywania się pod adresy w usa są OK?
    jeszcze raz pytam: czy ten adres jest do czegokolwiek potrzebny? skad pewnosc ze nawet jesli tam cos wysla to nie zostanie mi to przekazane?

Biorąc pod uwagę, że oczerniłeś mnie o powiedzenie czegoś czego nie powiedziałem, to może byś mnie przeprosił?
    po kolei.
    podpis nieczytelny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tr0n Zobacz posta
    szczekanie szczekaniem, ale nie widze powodu zeby ktos mnie publicznie oczernial.
    podpis nieczytelny

Domyślnie

prosze bardzo...
    Wiesz co Valwit... Właściwie to już trochę nie wiem jak Ci to powiedzieć normalnie - bo najwyraźniej nie chcesz zrozumieć. Bo Ty po prostu uważasz, że skoro OSZUKAŁEŚ (adres) podczas zakupu to to jest OK i masz wobec tego legal soft. Więc żyj sobie spokojnie tak jak żyjesz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samek Zobacz posta
    Wiesz co Valwit... Właściwie to już trochę nie wiem jak Ci to powiedzieć normalnie - bo najwyraźniej nie chcesz zrozumieć. Bo Ty po prostu uważasz, że skoro OSZUKAŁEŚ (adres) podczas zakupu to to jest OK i masz wobec tego legal soft. Więc żyj sobie spokojnie tak jak żyjesz.
    Ty dalej nie kumasz ze adres nie gra roli bo potrzebują go tylko do zaksięgowania. Jeśli zadałbyś sobie odrobinę trudu to dowiedziałbyś się że Nikonowi to zwisa. Zapłaciłem tyle ile chcieli, soft jest zarejestrowany online na mnie, z właściwym adresem jeśli byłoby im to potrzebne. Nie różni się to niczym od sytuacji gdybym kupiłbym sobie CNX czy aparat czy cokolwiek podczas wycieczki.

Zapytałem zaraz po premierze we wsparciu technicznym czy jest opcja zakupu online: jedyną dostepna dla mnie w tej chwili jest nikonmall.com, i to też wiem dzieki serwisowi Nikona w Europie. W .uk czy .fr jest opcja zakupu online, w .de mozna kupic pakiet z manualem i CD, samego klucza nie można. Na początku nikonmall.com nie przyjmował kart z poza USA, teraz najwyraźniej przyjmuje, celowo lub przez błąd, nie wnikam w to bo nie widzę potrzeby skoro wsparcie techniczne również nie ma z tym problemu.

Oskarżasz mnie bez żadnego uzasadnienia poza własnym widzimisię, nie znasz faktów i podpierasz sie wyłącznie swoimi domysłami nie zadając sobie najmniejszego trudu żeby cokolwiek zweryfikować. Nie potrafisz za swoją głupotę przeprosić, wniosek dla mnie co do twojej osoby jest jeden.

Zdrówka życzę.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 01-08-2008 o 10:23 Powód: wstęp do ostrzeżenia
    podpis nieczytelny

Domyślnie

lefalny soft jest wtedy gdy do jego zaupu i rejestracji podano prawdziwe dane.
    sprobujcie zakupionym w usa upgradem zadzialac na wersji nx z pudelek z nikonem d300 lub d3. kupa wielka!!! domaga sie wersji eu.

pozdro
    olo
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Proszę się nie zapędzać w inwektywy wobec siebie, Panowie. Bardzo proszę.
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów