Mam pytanko, czy Capture NX2 zakupiony w USA bez problemów dokonam rejestracji, czy są jakieś ograniczenia? Kto korzystał z takiej formy?
Szukaj
Mam pytanko, czy Capture NX2 zakupiony w USA bez problemów dokonam rejestracji, czy są jakieś ograniczenia? Kto korzystał z takiej formy?
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 17-07-2008 o 12:52 Powód: pisownia
Wojtek: Trochę sprzętu jest, ale mało czasu.
A dlaczego miałby się nie zarejestrować? Jeśli produkt jest oryginalny nie będzie z tym najmniejszego problemu.
a mawiają że pies z kotem się nie dogadająpodobnie jak kolega myślę,że nie będzie najmniejszego problemu z rejestracją
Bardzo dziękuję za poprawienie i odpowiedzi.
Wojtek: Trochę sprzętu jest, ale mało czasu.
podbijam bo wlasnie kupilem przez internet w usa, za niecale 80 eur (109.95 usd + niecale 9 usd jakiegos podatku). uzylem normalnej europejskiej karty visa, adres jaki trzeba podac wygooglalem sobie - radze uwazac jaki stan sie wybiera - od tego zalezy ewentualny podatek. ja mialem chicago IL i doliczylo te pare dolcow.
najwyrazniej zmienili strone i silnik sklepu bo miesiac temu wygladalo to inaczej i akceptowalo tylko amerykanskie karty visa. klucz dostalem natychmiast na stronie z potwierdzeniem zamowienia.
jako ze sklep wydaje sie niedorobiony (mimo ze wybralem upgrade online oferowalo mi wybor sposobu przesylki) nie wiem jak dlugo potrwa ta promocja![]()
podpis nieczytelny
Stary - domyślam się. Co nie zmienia faktu, że masz i tak nie do końca legal softBo chyba nie mieszkasz w Chicago, Il
Uprzedzam - niniejszym kończę swój udział w dyskusji. Nie będę powielał słów od lat już znanych. Wciąż tylko nie mogę się nadziwić jak na oficjalnym forum ludzie potrafią wprost pisać o swoim konflikcie z prawem.
Dopoki mi nie udowodnisz ze to jest nielegalne to prosilbym cie abys sie powstrzymywal z tego typu oszczerstwami i pomowieniami.
podpis nieczytelny
Skontaktuj się z nami