Close

Strona 16 z 17 PierwszyPierwszy ... 614151617 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 164

Domyślnie

Nie wiem czy to od softu czy kwestia zbiegu okoliczności, ale jak zmieniłem oprogramowanie to czasami mam problem z podgladem zdjęć. Nie da sie wyswietlić nic na LCD - ani wejsc w menu. Sytuacja znika po odpięciu gripa. Z gripem cos nie tak czy może jednak od softu ? Ogólnie dziala, ale... czasami ma taki zwis.
    Moja strona sluzenko.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maciej Służenko Zobacz posta
    Nie wiem czy to od softu czy kwestia zbiegu okoliczności, ale jak zmieniłem oprogramowanie to czasami mam problem z podgladem zdjęć. Nie da sie wyswietlić nic na LCD - ani wejsc w menu. Sytuacja znika po odpięciu gripa. Z gripem cos nie tak czy może jednak od softu ? Ogólnie dziala, ale... czasami ma taki zwis.
    tez mam cos takiego i tez dopiero po aktualizacji softu sie zrobilo... chociaz musze przyznac ze w tym samym czasie zakupilem gripa wiec nie wiem
    Nikon D300 + MB-D10 | S 10-20mm 4-5.6 | S 70-200mm 2.8 | S 18-50mm 2.8 Macro | N 35mm 1.8D | SB-800 | SB-28

Domyślnie

jak dobrze, że nie mam gripa i mieć nie planuję, same kłopoty...
    Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
    wigi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez poisson5 Zobacz posta
    tez mam cos takiego i tez dopiero po aktualizacji softu sie zrobilo... chociaz musze przyznac ze w tym samym czasie zakupilem gripa wiec nie wiem
    ja mam tak od początku, za jakiś czas planuję naprawę/wymianę gwarancyjną gripa
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

Witam wszystkich. To mój pierwszy post tutaj, a pytanie dotyczy procesu aktualizacji (a jakże).
    Zaktualizowałam najpierw A, potem wydawało mi się, że sformatowałam kartę, tak jak każą i wrzuciłam na nią B. Jednak okazało się, że za krótko trzymałam ten format i w rzeczywistości karta się nie sformatowała. Czyli przy aktualizacji części B miałam na karcie i A i B, tak jak nie powinno być. Soft się zaktualizował, wygląda na to, że problemu nie ma. A może jednak? Bo jeśli wszystko jest OK, to dlaczego każą osobno?

Rozmowny Awatar Macro
    Miasto
    Łódź/Warszawa/Sztokholm

Domyślnie

Zapewne na wszelki wypadek.
    L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...

"How do you feel about women's rights? I like either side of them."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    Lepiej by zmienili skok w bracketingu na 2EV....
    popieram !

Domyślnie

szukam szukam i nie moge znaleźć

otóz chce zaktualizaowac sobie oprogramowanie w d300.
    Wszystko co pisało zrobiłem do momentu juz fizycznej aktualizacji w puszce.
    Po wejściu w menu ustawienia-----Wersja oprogramowania powinienem mieć pod napisem "wybierz" drugą zakładke "aktualizuj oprogramowanie"

a nie mam

juz się zastanawiałem czy mam d300 ale to jest już potwierdzone
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 05-02-2009 o 17:51 Powód: pis. (puszcze->puszce)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fredflinstone Zobacz posta
    Po wejściu w menu ustawienia-----Wersja oprogramowania powinienem mieć pod napisem "wybierz" drugą zakładke "aktualizuj oprogramowanie"

a nie mam

juz się zastanawiałem czy mam d300 ale to jest już potwierdzone
    Musisz wgrać pojedyncze pliki aktualizujące (A i B) PO KOLEI do głównego folderu karty.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Musisz wgrać pojedyncze pliki aktualizujące (A i B) PO KOLEI do głównego folderu karty.

tak własnie zrobiłem
    najpierw chce wgrac A
    ale nie moge bo nie mam czegos takiego jak "aktualizuj oprogramowanie"

Strona 16 z 17 PierwszyPierwszy ... 614151617 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów