Close

Strona 6 z 17 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 164

Domyślnie Odp: D300 Firmware Update 1.03

właśnie obejrzałem sobie listę nowości w d3 i doszedłem do wniosku, że przy d300 się specjalnie chłopaki nie napracowały... Mam nadzieję że sporo podobnych modernizacji trafi do d300 przy następnej aktualizacji softu do wersji np 2.0
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

pozdrawiam
    Paweł

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Przy okazji ucieszy własnie szczególnie ciebie fakt, że użytkownicy D3 po wymianie softu musieli pozdejmowac korekcje AF tuning....
    Jacku bordo, bordo ucieszył bo widzę, że firma dba o to co trzeba.
    Tak na serio to jeszcze nie aktualizowałem softu w swoim D300 bo czasu nie mam się do tego przyłożyć, wiec nie mam jakiegoś porównania co do działania AF po aktualizacji softu jednak śmiem podejrzewać, że w przypadku D300 tak łatwo nie będzie w końcu D3 musi być apartem lepszym bo tak być musi, AF też musi mieć lepsiejszy choć niby moduł ten sam
    Patrząc z drugiej strony przecież AF w D3 jawił się jako doskonały i bezbłędny, achy i ochy same były - podobnie jak z D300, kto napisał-powiedział, że jest inaczej był beeeeeeeeee. A jednak nie ma tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej Trzeba do pewnych spraw mieć dystans, wyczulone oko, ucho, no i trochę wnikliwości połączonej z jakimś tam obyciem technicznym.
    Dobrze, że nie miałem D3 bo byście mnie ukamienowali a szkoda bo miły gościu jestem
    Ostatnio edytowane przez robin102 ; 03-07-2008 o 08:22

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    (...)Dobrze, że nie miałem D3 bo byście mnie ukamienowali
    W życiu! Bez ciebie to Forum straciłoby połowę kolorytu!
    Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    a szkoda bo miły gościu jestem
    Jako żywo! Ja tam Ci D3 życzę od rączki... choćby po to, by z niemałą satysfakcją przeczytać, jaki to ten flagowy Nikon (którego nie mam ) kiepściusieńki jest!

Art
    D300 / D810 / F70 + Nikkory

Cytat Zamieszczone przez luzaczek82 Zobacz posta
    też zainstalowałem nowe oprogramowanie i nie wiem czemu jak robie zdjecia to mi licznik pokazuje cały czas 370 zdjęć!wczesniej pokazywal przed zmianą oprogramowania 369 i jechał w dól!więc o co kaman??
    karta zrobila sie z gumy :P

hmm zeby (odpukac) nie zrobilo sie tak jak z d50 - zamiast upgrade firmware wyszedl d80 i d50 stal sie kopciuszkiem - zeby po d700 nikon nie zapomnial ze robil tez inne puszki

madburn karta jest nadal z plastikuale dziwnym trafem akurat sie to stalo zaraz po zmianie!pewno cos z kartąl!ukne od kumpla inną!

swoja droga..poprawa tylko migotania bakterii zajmuje 7mb?) ciekawe...

Reszta to migoczaca w wizjerze reklama podprogowa: "KUP D700" ;]
    I walk through the valley of death, I will fear no evil,
    for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
    www.marcinmichno.com

Cytat Zamieszczone przez cichy70 Zobacz posta
    swoja droga..poprawa tylko migotania bakterii zajmuje 7mb?) ciekawe...
    zaktualizować muszą część albo całość softu a nie zmiana kilku wartości, to nie to samo co wymiana uszczelki w kranie już bez teorii spiskowych :P

aktualizację zacząłem od "B" i po wgraniu, chciałem rozpocząć "A" i wyskoczył komunikat :"wyczerpana bateria" -dziwne, bo była pełna , po zrobieniu off-on, wszystko wróciło do normy i dalsza aktualizacja poszła bez problemu . Pierwszy raz mi taki numer zrobił D300 i wychodzi na to, że ostatni

Domyślnie

wiecie co poprawili?

nie można robić 8kl/s bez gripa.
    ''A good photograph has a direct simplicity without recourse to dazzling technique''

Strona 6 z 17 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów