właśnie obejrzałem sobie listę nowości w d3 i doszedłem do wniosku, że przy d300 się specjalnie chłopaki nie napracowały... Mam nadzieję że sporo podobnych modernizacji trafi do d300 przy następnej aktualizacji softu do wersji np 2.0
Szukaj
właśnie obejrzałem sobie listę nowości w d3 i doszedłem do wniosku, że przy d300 się specjalnie chłopaki nie napracowały... Mam nadzieję że sporo podobnych modernizacji trafi do d300 przy następnej aktualizacji softu do wersji np 2.0
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
pozdrawiam
Paweł
Jacku bordo, bordo ucieszył bo widzę, że firma dba o to co trzeba.
Tak na serio to jeszcze nie aktualizowałem softu w swoim D300 bo czasu nie mam się do tego przyłożyć, wiec nie mam jakiegoś porównania co do działania AF po aktualizacji softu jednak śmiem podejrzewać, że w przypadku D300 tak łatwo nie będzie w końcu D3 musi być apartem lepszym bo tak być musi, AF też musi mieć lepsiejszy choć niby moduł ten sam![]()
Patrząc z drugiej strony przecież AF w D3 jawił się jako doskonały i bezbłędny, achy i ochy same były - podobnie jak z D300, kto napisał-powiedział, że jest inaczej był beeeeeeeeee. A jednak nie ma tak dobrze, żeby nie mogło być lepiejTrzeba do pewnych spraw mieć dystans, wyczulone oko, ucho, no i trochę wnikliwości połączonej z jakimś tam obyciem technicznym.
Dobrze, że nie miałem D3 bo byście mnie ukamienowali![]()
a szkoda bo miły gościu jestem
![]()
Ostatnio edytowane przez robin102 ; 03-07-2008 o 08:22
D300 / D810 / F70 + Nikkory
madburn karta jest nadal z plastikuale dziwnym trafem akurat sie to stalo zaraz po zmianie!pewno cos z kartąl!ukne od kumpla inną!
swoja droga..poprawa tylko migotania bakterii zajmuje 7mb?) ciekawe...
Reszta to migoczaca w wizjerze reklama podprogowa: "KUP D700" ;]
I walk through the valley of death, I will fear no evil,
for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
www.marcinmichno.com
aktualizację zacząłem od "B" i po wgraniu, chciałem rozpocząć "A" i wyskoczył komunikat :"wyczerpana bateria" -dziwne, bo była pełna, po zrobieniu off-on, wszystko wróciło do normy i dalsza aktualizacja poszła bez problemu
. Pierwszy raz mi taki numer zrobił D300 i wychodzi na to, że ostatni
![]()
wiecie co poprawili?
nie można robić 8kl/s bez gripa.
''A good photograph has a direct simplicity without recourse to dazzling technique''
Skontaktuj się z nami