Close

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 90
    Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie Odp: [relacja] Moje Chiny...

Prosze Cie! te zdjecia to jakis hartkor, punkt zwrotny mojej kariery fotograficznej

Nie spodziewalem sie, ze bedzie tak utrudnione dojscie do stadionu... myslalem, ze wszystko juz gotowe - przeciez odbywaly/odbywaja sie tam zawody rangi miedzynarodowej, a tu niespodzianka - jeszcze nie ma chodnikow i innych mniej lub bardziej potrzebnych rzeczy... no i klops ostatnia szansa - srodek lipca, jak sie nie uda to kiedys tam... chcialbym wbic do srodka, ale musialbym byc chyba Liu Xiangiem zeby tam wejsc bez problemow

Domyślnie Odp: [relacja] Moje Chiny...

a ja dalem 5 a stadion swietny...! gorzej troche ze zdjeciami ale wiem ze pokazec je keidy pogoda dopisze

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotograf
    a ja dalem 5
    Dzieki chociaz teraz to pewno 1 mi sie nalezy za brak nowosci

Dorzucilem jedna fote [jest rowniez tu na forum], wiecej jak wroce do Polski [a to nastapi za tydzien]...

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Dorzucilem dwie foty teatru [sa tez tutaj na forum]+jego plan smarowany moja wlasna reka Zapraszam

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Wrocilem wczoraj... wiecej o tym co sie dzialo w trakcie podrozy [w sumie niewiele ale to nic ] bedzie na CF - jak sie zbiore, bo na razie wracam do polskiej rzeczywistosci...

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Sie zebralem wiec zapraszam na male czytanie, dorzucilem jedna fote z wycieczki...

Domyślnie

ja chętnie pocztam i pooglądam. Zaczynam od dziś pierwsze ujęcia już mi się podobają

ale to pewnie dlatego, że od dawna inspirtują i interesują mnie kraje orientalne. A Chiny - są wyjątkowe

pozdrawiam
    | D80 | T17-50 |SB 800 |

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Zapraszam Ja mimo tego, ze jestem juz w PL to dorzucac bede przez jakis czas nowe zdjecia bo troche mi tego zostalo, teksty tez pewnie jakies dojda... bedzie dobrze [chyba ]

Oszczędny w słowach Awatar dziki_lysy
    Miasto
    Poznań / Gorzów

Domyślnie

Cały ten wątek o Chinach (na CF) naprawdę świetny.
    Natknąłem się na niego podczas planowania wyjazdu do Chin... I podziałał inspirująco <brawa dla Autora>
    Shaolin jeśli pozwolisz to po sformułowaniu kilku pytań dotyczących ChRL prześle Ci PW z prośbą o kilka praktycznych rad
    muszę jednak jeszcze raz przestudiować cały wątek bo jego lektura mimo wszystko zajęła mi trochę czasu...

Btw...
    ja bym widział cały ten reportaż w formie nieco bardziej uporządkowanej strony internetowej... bo o książce już Ci pisali
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 23-11-2008 o 15:55 Powód: pis.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Dzieki I zapraszam na PW.

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów