Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 90

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie [relacja] Moje Chiny...

Zbieralem sie z zalozeniem tego tematu przez dobre 3 tygodnie [jak nie dluzej ]...

Niektorzy z Was wiedza, ze przebywam w Chinach Kiedys z tej okazji zalozylem watek na cyberfoto, w ktorym opisuje czasem moj pobyt w Azji. Mial byc to watek fotograficzny ale ze wzgledu na to, ze wielu przegladajacych w Chinach nie bylo, dorzucilem pare tekstow zeby rozjasnic sytuacje

W watku aktualnie jest ponad 1300 zdjec i jakies 60 tekstow [lepszych i gorszych - z akcentem na to drugie ]. Zeby nie pisac za duzo [bo wszystko jest tam] to zapraszam chetnych do obejrzenia [sukcesywnie, bo obejrzenie wszystkiego na raz moze byc skomplikowane ] tego co tam powstalo... Czesc zdjec widzieliscie na forum...

Tu klik!

Watek jest informacyjno-ogladajaco-czytajacy Komentarze mile widziane.

Domyślnie Odp: Moje Chiny...

Fajnie by było, jakbyś tutaj też powklejał fotki i opisy
    Jakoś ciężko mi się biega po obcym forum i komentuje tutaj
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Pomysl, ze to ksiazka ktorej przerzucic sie nie da poza tym moderatorzy by mnie zlikwidowali jakbym przerzucil tu 60 stron Dasz rade
    I mozesz komentowac tam

Na razie jestem na 6 stronie z 63 (!) i już wiem, że MUSZĘ mieć sigmę 10-20
    Zdjęcie miasta nocą przepiękne, idę dalej oglądać.
    D80/D700
    N24-70, N18-70, N50, N85, S10-20, S70-300
    SB-800

Oszczędny w słowach Awatar octopus
    Miasto
    Poznań, Konin

Znalazlem Twoj watek na forum canona pare dni temu, przebrnalem przez niego w jeden dzien i jestem zachwycony, odwalasz kawal dobrej roboty, pokazalem go znajomym, wszyscy jednoglosnie: wypasik!

Marzy mi sie taki wyjazd juz od paru miesiecy, pracuje z chinczykami i gadam z nimi o Chinach i ich kulturze jak glupi do oporu, pewnie maja juz mnie dosyc Widzieli kilka Twoich zdjec i co niektorzy poznawali niektore miejsca

Gratuluje wyjazdu i oczywiscie kadrow, takie reportaze inspiruja.

pozdrawiam

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Grover, mam nadzieje, ze nie obciazysz mnie kosztami tej Sigmy

octopus, na forum Canona? Nigdy tam nie dawalem tego linka, mam nadzieje ze chodzilo Ci o Cyberfoto bo inaczej bede musial zrobic porzadek na CB dzieki wielkie za mile slowa... i mecz ich [w sensie Chinczykow] - po to sa zeby ich meczyc

A ja jeszcze tylko powiem - polecam przeczytanie tekstow, troche ich jest ale mysle ze warto...

shaolin a jaką puszką robisz zdjęcia?
    D80/D700
    SB-800

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Grover, jak czytales teksty to dzien nie byl stracony - jakby co to napisze Ci usprawiedliwienie a puszka, ktorej uzywam to D70s [+ szkla te ktore sa przy kazdym zdjeciu wypisane] - ogolnie prawie jak D3

octopus, bo Chinczycy ogolnie sa sympatyczni tylko maja swoje rozne przyzwyczajenia [czy jak to nazwac ] wynikajace z chowania w takiej, a nie innej kulturze i czasem trudno zrozumiec Europejczykowi o co loto A teksty i tak sa krotkie

Dzieki za komentarze

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Grover, jak czytales teksty to dzien nie byl stracony - jakby co to napisze Ci usprawiedliwienie a puszka, ktorej uzywam to D70s [+ szkla te ktore sa przy kazdym zdjeciu wypisane] - ogolnie prawie jak D3

Dzieki za komentarze
    D70s to właśnie gdzieś widziałem, że pisałeś, ale nie wiedziałem czy aktualnie też to masz.
    Szkła to widzę i wielkie dzięki, ze to ,że piszesz czym robione, Sigmę 10-20 już na bank kupuję, jeszcze nie wiem kiedy ale kupuję, nawet żona się do 85tki przymierza
    Dzisiaj dobrnąłem do 32 strony, zdjęcia bajkowe, dodatkowo komentarze podbijają ich klimat i wartość. Ja tam jestem z pokolenia co nie lubi w necie długich tekstów czytać, za to książki papierowe pasjami. Twój styl pisania bardzo mi podchodzi i bardzo sympatycznie się czyta. Jeszcze raz dziękuję za wspaniałą relację z dalekiego kraju.
    D80/D700
    SB-800

Super miejsce na foty, dobrego swiatla zycze.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów