Close

Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 90

Domyślnie

Witam. Dopiero dziś trafiłem na wątek o Chinach. Trzy godziny czytania i jeszcze dużo z przede mną. Kawał dobrej roboty Chiny w pigułce. Pozdrawiam Adam

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Lepiej pozno niz wcale

A tak na powaznie - ciesze sie, ze jeszcze ktos tam zaglada... Oczywiscie komentarze tutaj mile widziane

Domyślnie

Pełen podziw za te zapiski. Sam wątek na CB przestudiowałem już dosyć dawno jednak sprawdzam systematycznie czy nie pojawiło się coś nowego.
    Mateusz Książkiewicz
    Canon & Nikon

Domyślnie

Właśnie zajrzałem i jestem pod dużym wrażeniem, super fotki i materiał pisany.
    Na szczęście idzie zima, więc są długie wieczory, dlatego będę często tam wracał. Nie da się wszystkiego przyjąć od razu, trzeba sobie dozować i wiedzę, i fotki.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 24-11-2008 o 20:25 Powód: nie ma formy "zaglądnąłem" ;)

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Niestety, ostatnio zauwazylem ze czesc fotek sie nie wyswietla - po zbadaniu sprawy okazalo sie, ze serwer na ktorym je trzymalem zostal wyczyszczony... a to byly te foty, ktorych nie udalo sie odzyskac [o czym gdzies tam po drodze w watku na Cyberfoto...]... dobrze, ze chociaz teksty zostaly

Mateusz, od dawna nic nowego sie nie pojawilo bo:
    a) po przyjezdzie z Chin zajalem sie innymi sprawami i troszke zaniedbalem sprawe...
    b) od 1,5 miesiaca borykam sie z problemem monitorowym [ale jestem na koncu trasy i moze w koncu sie cos w tym kierunku zmieni ].
    Watek zostal tymczasowo zamkniety na moja prosbe, jak sie cos zmieni to z pewnoscia sie otworzy i zostanie podana informacja dotyczaca tego otwierania

wilk325, zapraszam serdecznie sa tacy co dozowali na raz, ale faktycznie lepiej dozowac seriami dla lepszego przyswojenia tej ilosci

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Zapraszam Ja mimo tego, ze jestem juz w PL to dorzucac bede przez jakis czas nowe zdjecia bo troche mi tego zostalo, teksty tez pewnie jakies dojda... bedzie dobrze [chyba ]
    No i ktoś wywołał Cię z lasu Obiecałeś...
    D80/D700
    N24-70, N18-70, N50, N85, S10-20, S70-300
    SB-800

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Lepiej niech ktos wywola z lasu moj nowy monitor bo to jest najwiekszy problem na razie Na razie wrzuty wstrzymane do odwolania.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

A se grzebne... w koncu to moj watek

W zwiazku z uruchomieniem dzialu FotoTurystyka na www.nikonklub.pl uprzejmie informuje, ze wiekszosc relacji/poradnikow i czesc zdjec z mojego pobytu w Chinach zostanie umieszczona na stronie klubowej. Przy okazji zapraszam innych do wspoltworzenia tego dzialu

Dla zainteresowanych:
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=86603 <- link do dyskusji o dziale FotoTurystyka [na naszym forum]
    http://www.nikonklub.pl/?/content/read/fototurystyka <- link do dzialu FotoTurystyka na www.nikonklub.pl
    http://www.nikonklub.pl/?/content/re...ngkong_shaolin <- link do pierwszego poradnika dotyczacego Hong Kongu

Pewnie zauwazycie, ze forma jest troche inna niz ta znana z Cyberfoto - mam nadzieje ze Wam sie spodoba
    Pozdrawiam!

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Pojawila sie pierwsza czesc relacjoporadnikoprzewodnika po Nankinie, stolicy prowincji Jiangsu
    http://nikonklub.pl/?/content/read/f...nankin_shaolin

Smile

witam to mój pierwszy post ale o ile wartościowy przez ta przejażdżkę po Azji
    since1964

Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789

Uprawnienia umieszczania postów