Dorzucilem tekst o sztafecie i kuuuupe zdjec... tzn zdjecia dorzucam - dopiero pierwsza czesc... zaraz dwie nastepne
EDIT: Zdjecia dorzucone - 69 sztuk![]()
Szukaj
Dorzucilem tekst o sztafecie i kuuuupe zdjec... tzn zdjecia dorzucam - dopiero pierwsza czesc... zaraz dwie nastepne
EDIT: Zdjecia dorzucone - 69 sztuk![]()
Ostatnio edytowane przez shaolin ; 28-05-2008 o 09:58
Idziemy czytać![]()
D80/D700
N24-70, N18-70, N50, N85, S10-20, S70-300
SB-800
No to jest nowa lektura
Marcin z tym powrotem do Polski to już na 100%?
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Dyziek ; 28-05-2008 o 13:33
Grover, widzialem, ze juz przeczytales
Tomek, poki co tak... ale nawet jesli - to i tak z pewnoscia bede tu wracal... jeszcze tyle zostalo do zobaczenia... tylko teraz wypady nie beda polroczne z mala przerwa na PL, a max miesieczne i tylko wycieczkowo-fotograficzne![]()
Kurna - czlowiek za krotko zyje, zeby wszystko obejrzec... mimo ze podrozowanie w dzisiejszych czasach jest bajecznie proste [tylko kase potrzeba, a z tym roznie] to i tak jest tyle miejsc, ze ciezko sie na cos zdecydowac... a wiele z nich zmienia sie tak szybko, ze jezeli dzis nie pojedziemy to jutro juz zastaniemy kompletnie co innego...
Dorzucam maly [nawet bardzo maly] review mojego nowego statywu i kilka fot z dzisiaj... jestem w trakcie pisania wiec zapraszam za jakies pol godziny
![]()
Ostatnio edytowane przez shaolin ; 31-05-2008 o 17:22
Marcin w poniedziałek w pracy poczytam![]()
To widze, ze ladne macie prace skoro wszyscy robia co innego![]()
Zrobilem apgrejd posta z review statywu - dorzucilem 22 zdjecia pokazujace sprzet.
Przerzuce to tez tutaj do testow - moze komus sie przyda.
Przeczytane![]()
ps. ciekawy opis statywu![]()
Tomek, na potrzeby forum nikonowego napisalem nowy rewju, zeby sie ludzie nie przestraszyli![]()
A ja poki co musze wziac sie do roboty, wiec mala przerwa techniczna w dostawie nowych zdjec i tekstow. Ale na szczescie tylko na chwile.
Na chwilę to rozumiem do jutra?...![]()
D80/D700
N24-70, N18-70, N50, N85, S10-20, S70-300
SB-800
Skontaktuj się z nami