Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Praca w labie

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

Domyślnie

jeśli masz umysł techniczny i potrafisz reperować różne rzeczy to broń boże nie pokazuj tego po sobie...
    wiem coś o tym bo pracowałem w lichym labie gdzie wszystko sie rozpadało w rękach
    nie mając zielonego pojęcia reperowałem maszyny
    amen
    ja teraz w takim labie pracuje, chce czy nie chce jestem serwisantem...
    lepiej poszukaj dobrze platnej i mniej stresujacej roboty

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez diZaster Zobacz posta
    lepiej poszukaj dobrze platnej i mniej stresujacej roboty

... czego wszystkim życze... ja tak nieśmiało pytam bo pojawia sie powoli idea porzucenia "zmywaka" a potem bedzie trzeba sie odnaleźć w naszej słowiańskiej rzeczywistości... a w labie to ja jeszcze nie pracowałem :P
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    ... czego wszystkim życze... ja tak nieśmiało pytam bo pojawia sie powoli idea porzucenia "zmywaka" a potem bedzie trzeba sie odnaleźć w naszej słowiańskiej rzeczywistości... a w labie to ja jeszcze nie pracowałem :P
    Powiem tak: przyszłości to z pracą w labie nie łącz, bo się rozczarujesz. Branża nie jest juz tak prężna jak 5-6 lat temu. Cyfra wali po tyłku i przetrwają tylko najmocniejsi. Dzienna ilość zleceń spadła kilkukrotnie, właściciele nie kupują nowych maszyn, bo się to nie opłaca, więc przestrogi o naprawie maszyn muszę potwierdzić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    właściciele nie kupują nowych maszyn,
    etam mi wódz kupił nówke Noritsu3201 i ja już nic ne reperuję... no poza filmówką, ale nowej to już nie kupi na 100%...

Branża nie jest juz tak prężna jak 5-6 lat temu
    to potwierdzam, już nigdy nie będzie 200 filmów do wywołania, to była jazda hihi

Domyślnie

mam jeszcze pare miesiecy na podjecie jakiejs decyzji... spieszyć się nigdzie nie spieszę...
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wilus Zobacz posta
    etam mi wódz kupił nówke Noritsu3201 i ja już nic ne reperuję... no poza filmówką, ale nowej to już nie kupi na 100%...

to potwierdzam, już nigdy nie będzie 200 filmów do wywołania, to była jazda hihi
    200 filmów? W mojej dawnej firmie SC563AL chodziła 24h/dobę, więc bywało i 700 rolek A 3201 teraz to taniocha. Inna sprawa, że teraz Noritsu bym nie kupił.

Domyślnie

więc bywało i 700 rolek
    osz kurde to dopiero jazda..

3201 teraz to taniocha. Inna sprawa, że teraz Noritsu bym nie kupił.
    z tą taniochą to przesadziłeś (-:
    Frontier 500 był uwzględniony w planach ale, skoro i tak robi go Noritsu to nie mam już zaufania do Fuji.
    Różnic w jakości nie zauważysz przy tej samej konfiguracji chemia/papier, kwestia mądrego ustawiena maszyny

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez wilus ; 19-07-2008 o 22:23

Oszczędny w słowach Awatar lucki
    Miasto
    Tarnowskie Góry

Domyślnie

Część ludzi, którzy archiwizują z cyfraków na twardych dyskach i tanich płytach wróci do wywoływania na papier po tym jak padnie im pierwszy twardziel lub płytka i bezpowrotnie znikną wspomnienia z wakacji w Egipcie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lucki Zobacz posta
    Część ludzi, którzy archiwizują z cyfraków na twardych dyskach i tanich płytach wróci do wywoływania na papier po tym jak padnie im pierwszy twardziel lub płytka i bezpowrotnie znikną wspomnienia z wakacji w Egipcie
    wszystkich straszę jakież to badziewiaste są re chińskie płyty cd

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wilus Zobacz posta
    wszystkich straszę jakież to badziewiaste są re chińskie płyty cd
    Też tak robię ale nic to nie daje -)
    to chyba wymaga czasu

pozdrawiam

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów