Szukaj
D610. 50/1.8D, 24-120/4. www.zbyczo.com
Specjalnie zdjęcie zrobiłem jako BW a to dlatego że akurat zaliczam się do ludzi którym fotografia BW jest bliska.
Nie uważam aby fotografię pejzażową można było stosować tylko w kolorze. Zobacz zdjęcia np. Macieja Duczyńskiego. Na tym etapie mojego życia nie mam na tyle czasu aby wygrzebać z piwnicy koreks i niestety muszę się pogodzić z niedoskonałością cyfry w tym zakresie co wcale nie zmienia faktu aby robić tylko kolor.
Z drugiej strony uwierz mi akurat to zdjęcie w kolorze było by banalne.
L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...
"How do you feel about women's rights? I like either side of them."
No niestety ... chyba z tym się muszę zgodzić. Fakt, grzebanie się w odczynnikach i koreksach - strata czasu. Niedoskonałość cyfry - no nie wiem - przeglądałem ostatnio swoje czarno-białe zdjęcia, które wywoływałem wiele lat temu - masakra - ale może po prostu jestem fanem nowości technologicznych. Może akurat to zdjęcie byłoby banalne w kolorze - a może i nie ? Może tak dla porównania wrzucisz wersję kolorową ?
D80|Nikkor 18-135|Nikkor 18-200VR|Nikkor 70-300VR
Bardzo dobre zdjęcie. Naprawdę szczere gratulacje.
Dobry początek...
T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Skontaktuj się z nami