Close

Strona 119 z 1948 PierwszyPierwszy ... 19691091171181191201211291692196191119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 181 do 1 190 z 19477

Wątek: Humor

sailor
    Gość

Domyślnie Odp: Humor

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta
    Jaki jest najlepszy środek antykoncepcyjny...?
    wodka z piaskiem - jak sie plemniki spija same sie kamieniami pozabijaja

Domyślnie dla zdrowia wszystko ...

######################
    D50 | T17-50 | 55-200VR | T90

Domyślnie Odp: dla zdrowia wszystko ...

Fotografia przyrody to ciężki chleb
    ######################
    D50 | T17-50 | 55-200VR | T90

Domyślnie Odp: Humor

User się nie uśmieje z tego linku
    Admin też nie - bo to jego codzienna praca

http://www.filecabi.net/video/salesguy3.html

Ale reszta może posłuchać i zobaczyć Admina w pracy

Pozdrawiam wszystkich "administratorów"
    Google moim przyjacielem jest !

Domyślnie

Pietka i Czapajew uciekają przed białymi. Czapajew idzie przodem, Pietka wlecze się, targając ciężki worek na plecach. W pewnej chwili ma jednak dość
    i prosi towarzysza:
    - Wasilju Iwanowiczu, mogę wyrzucić ten wór?
    - Nie można Pietka, w nim jest plan zdobycia Paryża.
    Po jakimś czasie Pietka znów próbuje:
    - Proszę, mogę wyrzucić to dziadostwo?
    - Nie można! To jest super istotne strategicznie.
    Wymknęli się obławie, siedzą i odpoczywają. Pietka otwiera wór, zagląda a tam tylko kartofle.
    - Wasiliu Iwanowiczu, co to za plan???
    - Patrz uważnie, Pietka - mówi Czapajew, wyciągając kartofle i układając je na ziemi - tu jesteśmy my, a tu Paryż...

Domyślnie

Pewien facet cierpiał na bezsenność. Poszedł więc do lekarza .
    Kolega go pyta - I co ci zalecił ?
    Wypić kieliszek koniaku przed snem .
    - I co? Pomogło?
    -
    Tak, wczoraj kładłem się spać osiem razy.

---------------------------------------------------------------

Byłem szczęśliwy. Byłem tak szczęśliwy jak tylko mógłbym to sobie wyobrazić.
    Z moją dziewczynś spotykałem się ponad rok i w końcu zdecydowaliśmy się wziąść ślub.
    Moi rodzice byli naprawdę zachwyceni i pomagali nam we wszystkich przygotowaniach do naszego wspólnego życia, przyjaciele cieszyli się razem
    ze mną, a moja dziewczyna... była jak spełnienie moich najśmielszych marzeń.
    Tylko jedna rzecz nie dawała mi spokoju - dręczyła i spędzała sen z powiek... jej młodsza siostra. Moja przyszła szwagierka miała dwadzieścia lat, ubierała wyzywające obcisłe mini i króciutkie bluzeczki, eksponujące krągłości jej młodego, pięknego ciała.
    > > > > Często kiedy siedziałem na fotelu w salonie, niby przypadkiem schylała się po coś tak, że nawet nie przyglądając się, miałem przyjemny widok na jej majteczki.
    To nie mógł być przypadek, nie zachowywała się tak nigdy kiedy w
    pobliżu był ktoś jeszcze.
    Któregoś dnia siostrzyczka mojej dziewczyny zadzwoniła do mnie i poprosiła abym po drodze do domu wstąpił do nich rzucić okiem na ślubne zaproszenia.
    Kiedy przyjechałem była sama w domu. Podeszła do mnie tak blisko,że czułem słodki zapach jej perfum i wyszeptała, że wprawdzie wkrótce będę żonaty, ale ona pragnie mnie tak bardzo... i czuje, że nie potrafi tego uczucia pohamować... i nawet nie chce. Powiedziała, że chce się ze mną kochać, tylko ten jeden raz, zanim wezmę ślub z jej siostrą i przysięgnę jej miłość i wierność póki śmierć nas nie rozłączy. Byłem w szoku i nie mogłem wykrztusić z siebie nawet jedenego słowa. Powiedziała "Idę do góry, do mojej sypialni. Jeśli chcesz, chodź do mnie i weź mnie, nie będę czekać długo".
    Stałem jak skamieniały i obserwowałem ją jak wchodziła po schodach
    kusząco poruszając biodrami. Kiedy była już na górze ściągnęła majteczki i rzuciła je w moją stronę. Stałem tak przez chwilę, po czym odwróciłem się i poszedłem do drzwi frontowych.
    Otworzyłem drzwi i wyszedłem z domu, prosto, w kierunku zaparkowanego przed domem samochodu. Mój przyszły teść stał przed domem - podszedł do mnie i ze łzami w oczach uściskał mówiąc "Jesteśmy tacy szczęśliwi, że przeszedłeś naszą małą próbę.
    Nie moglibyśmy marzyć o lepszym mężu dla naszej córeczki. Witaj w rodzinie!"

A morał z tej historii...
    Zawsze trzymaj prezerwatywy w samochodzie

Domyślnie

ja nie wiem, czemu amerykanie są tacy głupi?
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 119 z 1948 PierwszyPierwszy ... 19691091171181191201211291692196191119 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów