Close

Strona 619 z 1948 PierwszyPierwszy ... 11951956960961761861962062162966971911191619 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6 181 do 6 190 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

genialna bajeczka
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Psychotrop Zobacz posta
    genialna bajeczka
    Kazdy ma takiego nicka, na jakiego zasluzyl Dobra bajeczka, ale kwaaaśśśśśna....
    forum.niekojarze.pl

Domyślnie

Polak i Rusek siedzą w okopie , kontrofensywa Armii Czerwonej trwa. Polak dostał paczkę od rodziny z wioski niedaleko frontu , a tam z pięć kilo świeżo wędzonej kiełbasy. Polak zajada smakowicie i czyta list od matki. Rusek obserwuje , ślina cieknie mu na medale , w końcu podchodzi do Polaka i prosi o kawałek kiełbasy. Polak patrzy na niego i mówi.
    - Jak wypijesz to wiadro wody to dam ci dwa pęta kiełbasy.
    Rusek złapał wiadro pije , pije , już niewiele zostało. Ostatkiem sił wypił ostatnie łyki. Polak patrzy na niego i się pyta
    - no to chcesz tej kiełbasy ?
    - nie , nie mogę mam wszystko pod gardłem.
    - no widzisz Rusek , bo tobie pić nie jeść się chciało

Domyślnie

Fotograf żali się koledze, że małżonka najprawdopodobniej go zdradza, niestety nie ma na to dowodu. Kolega na to:
    - wynajmij kawalerkę w bloku na przeciw, żebyś dobrze widział swoje okna. Powiedz żonie, że jedziemy razem w plener na dwa dni i w kawalerce rozstaw sprzęt, załóż swoje najjaśniejsze tele i czekaj. Jak przyjdzie, to będziesz miał dowód i możesz iść do sądu.
    Fotografowi pomysł się spodobał i tak też uczynił. Po dwóch dniach się spotykają.
    - I jak tam? Masz zdjęcia?
    - eee tam, nic z tego nie wyszło...
    - Co nie przyszedł?
    - Przyszedł. Zrobiłem ze pińcet kadrów.. Ona wygląda ładnie, ale on na każdym jest rozmazany..
    Pozdrawiam, Kamil
    Analogowo i manualnie: 12XP i ChCE3 :: S18/3,5 :: CZ35/2,4 :: H58/2,0 :: V70-210/4,5-5-6 :: P135/2,8 :: DC25

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KaeF Zobacz posta
    Fotograf żali się koledze, że małżonka najprawdopodobniej go zdradza, niestety nie ma na to dowodu. Kolega na to:
    - wynajmij kawalerkę w bloku na przeciw, żebyś dobrze widział swoje okna. Powiedz żonie, że jedziemy razem w plener na dwa dni i w kawalerce rozstaw sprzęt, załóż swoje najjaśniejsze tele i czekaj. Jak przyjdzie, to będziesz miał dowód i możesz iść do sądu.
    Fotografowi pomysł się spodobał i tak też uczynił. Po dwóch dniach się spotykają.
    - I jak tam? Masz zdjęcia?
    - eee tam, nic z tego nie wyszło...
    - Co nie przyszedł?
    - Przyszedł. Zrobiłem ze pińcet kadrów.. Ona wygląda ładnie, ale on na każdym jest rozmazany..
    a wiesz za co Kain zabił Abla? za opowiadanie starych dowcipów
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Hehe Wiedziałem, że to Naczelny Dowcip Fotograficzny
    Pozdrawiam, Kamil
    Analogowo i manualnie: 12XP i ChCE3 :: S18/3,5 :: CZ35/2,4 :: H58/2,0 :: V70-210/4,5-5-6 :: P135/2,8 :: DC25

Domyślnie

Nie wiedzialem gdzie dac, ale powiedzcie mi, dlaczego emotka ktora na kazdym forum jest zielona, zwie sie : mrgreen : i wyglada tak , u nas jest zolta i wyglada tak ?
    Miejsce na Twoją reklamę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szympro Zobacz posta
    Nie wiedzialem gdzie dac, ale powiedzcie mi, dlaczego emotka ktora na kazdym forum jest zielona, zwie sie : mrgreen : i wyglada tak , u nas jest zolta i wyglada tak ?
    W końcu to forum nikona
    ===> D90 F80; Sabinka, Frotka i reszta gratów

Strona 619 z 1948 PierwszyPierwszy ... 11951956960961761861962062162966971911191619 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów