Szukaj
Marek Piotr Praski a.k.a. PaRaGaS
D80+T17-50/2.8+S30/1.4+N50/1.8+N80-200/2.8+Tair135/2.8+SB-800+Tenba Messenger
Last.fm | www.marekpraski.pl
"Jestem studentem więc nic co alkoholowe nie jest mi obce.
Starość nie radość młodość nie trzeźwość"
Wyczytane![]()
Put some fun between your legs
-ride a horse
Nikon D200
Facet wraca od lekarza i mówi żonie, że powiedział mu, że zostało mu tylko
24 godziny życia. Po tych słowach prosi ją o seks. Oczywiście, zgadza sięi kochają się. Jakieś sześć godzin później facet idzie do żony i mówi:
- Kotku, zostało mi tylko 18 godzin życia. Moglibyśmy zrobić to jeszcze raz?
Żona oczywiście się zgadza i robią to znowu. Później facet idzie do łóżka, patrzy na zegarek i uświadamia sobie, że zostało mu tylko 8 godzin.
Dotyka ramienia żony i mówi:
- Kotku, zróbmy to jeszcze raz, zanim umrę.
- Oczywiście, kochanie - mówi żona.
Kochają się trzeci raz. Potem żona odwraca się i zasypia. Facet martwi się zbliżająca się śmiercią, przewraca się z boku na bok i wierci, aż w końcu zostaje mu tylko 4 godziny życia. Klepie żonę, a ta się budzi.
- Kochanie, zostało mi tylko 4 godziny życia. Czy myślisz, żemoglibyśmy...
W tym momencie żona siada i mówi:
- Słuchaj!!! Ja ***** muszę rano wstać, a ty nie!
Od lamera do crackera, czyli jak zostać prawdziwą elitą:
http://www.tac.turek.pl/node/50
Lublin. Skręcając w Al. Racławickie z ulicy Lipowej jadący Wartburgiem Jerzy Kołodziej na środku skrzyżowania na skutek awarii sprzęgła zatrzymał się i został staranowany przez wyjeżdżającego z Krak. Przedmieścia Toyotą Camry Leona Wizgę. Jak to zwykle w takich wypadkach odbyła się ostra pyskówka. Została wezwana policja, która po krótkich wyjaśnieniach ukarała obu kierujących mandatami po 500 zł za blokowanie pasów ruchu i kazała rozjechać się do domów.
W****iony jak nieszczęście Jurek Kołodziej wszedł do pustego mieszkania rzucił w kąt teczkę i zasiadł do komputera. Zalogował się na forum dyskusyjnym i napisał:
---------------------------------
/// Zły jestem jak nieszczęście.
Jakiś **** wjechał dzisiaj we mnie w centrum miasta. Takie kutasy, które nauczyły się jeździć na gównowozach teraz poprzysiadały się na rzęchy sprowadzane z zachodu i jeżdżą jak palanty bez głowy. A jeszcze durne, jebane menty walą bez sprawdzenia winy 500 zł J. Kołodziej
---------------------------------
A oto część dalsza dyskusji na forum :
-----------------------------------------------------------------
/// Kogo nazywasz kutasem ty kutasie ? Że niby jakiś **** w ciebie wjechał ? Masz szczęście, że się bardziej nie rozkraczyłeś bo wtedy bym w ciebie wjechał aż poszłyby ci bulki dupą. Ale fakt menty jebane nawet nie chciały gadać.
Leoś Automobilista
/// Mam zapisane wasze numery gówniarze. Ja wam dam mentów jebanych.
Aspirant Ważyński
/// Ważyński ty chamie to skasowałeś dzisiaj 1000 zł i nie chcesz mnie zabrać na dyskotekę bo niby nie masz kasy? To ja odchodzę do Wieśka Kowalika. Spadaj.
Kasia Woszczanek
/// Kaśka to ty się z psami prowadzasz ? Jak cię spotkam to cię ****o zabiję Józek Wideński
/// O pan Wideński w sieci. Dzisiaj przychodzę do pana po zaległy czynsz za dwa ostatnie miesiące i niech pan nie próbuje udawać, że pan nie wiedział.
Właściciel kamienicy Albert Urban.
/// Albercik??? Co u ciebie? To ja Maksym - Długi. Razem byliśmy na kursie podatniczym w ZDZ sześć lat temu pamiętasz? Musimy się spotkać Maksym Kołodka
/// Maksym, kochany to ja Lusia z tego kursu w ZDZ. Cały czas myślę o tobie. Wiesz mamy wspólne dziecko. To po tym naszym wyjeździe do Firleja na wieczorek zapoznawczy. Jestem teraz u mamy w Świdniku, musisz do mnie zadzwonić. Mój telefon to 123 123 123 Zadzwoń.
Lusia K.
/// Lusia K? Telefon 123 123 123? Luśka ty ****o, jak wrócisz do domu to ci łeb urżnę. A na drugi raz patrz w czyj post włazisz, dziwko. Twój mąż.
Jerzy Kołodziej
Ostatnio edytowane przez Erie ; 29-05-2008 o 23:06 Powód: czarne litery na czarnym tle źle sie czyta
System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
Pozdrawiam Marek
Dlaczego warto się zarejestrować?
Jeśli nie masz jeszcze loginu i hasła, musisz się zarejestrować.
Tworząc własny profil w portalu nasza-klasa.pl uzyskasz dostęp do wszystkich narzędzi, które przygotowaliśmy dla naszych użytkowników.
Aby dowiedzieć się więcej skorzystaj z naszego przewodnika.
- – Dołącz do Swojej szkoły i klasy
- – Odnajdź starych znajomych ze szkolnej ławki i dowiedz się co teraz robią
- – Przesyłaj wiadomości wszystkim Twoim przyjaciołom jednocześnie
- – Twórz galerie zdjęć i komentuj zdjęcia Twoich znajomych
- – Zakładaj fora tematyczne i dyskutuj na nich
- – Importuj listę kontaktów Gadu-Gadu i Skype
- – Poznawaj nowych ludzi
Hmmm wyjątkowo śmieszne - nie wszyscy mają profil na tym "wspaniałym" portalu społecznościowym. Może lepiej wkleić zrzut ekranu?
szkoda, że to już nie to samo forum...
Skontaktuj się z nami