Close

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 79

Domyślnie Odp: Odkleiło sie :(

Cytat Zamieszczone przez Bonthyc Zobacz posta
    W D50 nie ma żadnych śrub czy innych tego typu rzeczy pod gumą (sprawdzałem empirycznie), ja odkleiłem właśnie całą gumę, wyczyściłem z resztek kleju, przykleiłem kropelką i wszystko się dobrze trzyma, a i z estetyką nie jest źle
    to teraz jeszcze zobacz ( jak sugerowano wyzej) ile gumy i gdzie masz na d50 a ile jest na d200/300/3
    podpis nieczytelny

Cytat Zamieszczone przez Valwit Zobacz posta
    to teraz jeszcze zobacz ( jak sugerowano wyzej) ile gumy i gdzie masz na d50 a ile jest na d200/300/3
    Nie czytałem całego wątku i nie mam takiego zamiaru, napisałem po prostu co ja zrobiłem z gumą pod kciukiem w D50, może komuś się to przyda, może nie. Ot, tyle.

Cytat Zamieszczone przez Bonthyc Zobacz posta
    Nie czytałem całego wątku i nie mam takiego zamiaru, napisałem po prostu co ja zrobiłem z gumą pod kciukiem w D50, może komuś się to przyda, może nie. Ot, tyle.
    to chociaz na dzial bys spojrzal... ech.
    podpis nieczytelny

Cytat Zamieszczone przez Valwit Zobacz posta
    to chociaz na dzial bys spojrzal... ech.
    Chyba, że ktoś będzie szukał podobnego tematu w wyszukiwarce, a tam nie koniecznie musi podawać dział.
    Skończmy już z tym Off Topem

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Jak komuś gumki spadywują to polecam radykalne podejście do tematu i noszenie sprzętu w pełnej gotowości zawsze w gumie. Kupić można na tej aukcji może mają do nowszych sprzętów ?
    http://www.allegro.pl/item381423303_..._d70s_d70.html
    Ostatnio edytowane przez robin102 ; 18-06-2008 o 13:39

Nie no rewelacja hehe kojarzy mi się ze strojem żółwi turtles.

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Jak komuś gumki spadywują to polecam radykalne podejście do tematu i noszenie sprzętu w pełnej gotowości zawsze w gumie. Kupić można na tej aukcji może mają do nowszych sprzętów ?
    http://www.allegro.pl/item381423303_..._d70s_d70.html
    genialna sprawa. wprost idealna zeby zatrzymac mozliwie duzo wilgoci w aparacie. wygladanie jak kretyn gratis
    podpis nieczytelny

Ten Robin to ma coraz lepsze pomysły, chyba dużo tracę ignorując jego posty .

Robin, do kompletu proponuję jeszcze rękawice bokserskie i porządny kask na głowę fotografa. Wyglądać jak idiota - bezcenne.
    Jacek

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    do kompletu proponuję jeszcze rękawice bokserskie i porządny kask na głowę fotografa. Wyglądać jak idiota - bezcenne.
    ale sie ubawilem

mozemy sobie gadac i gadac, robic jaja i dowcipkowac afaktem jest , ze ta przekleta guma to jak dla mnie z e n a d a..... i obciach dla nikona, niestety

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów