Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 79

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Odkleiło sie :(

No to będę chyba pierwszy któremu się guma odkleja po pierwsze bolączka jak w D200 czyli pod pokrętłem z przodu body i guma od spodu body jakby sie rozciągnęła i zmieniła swój kształt ale i tak lepiej niż w D200 tam miałem juz tak po dwóch miechach a tu całe pół roku wytrzymało, ale szczerze to żenada myślałem że w flagowym modelu będzie lepiej a tu zonk.

Domyślnie Odp: Okleiło sie :(

Cytat Zamieszczone przez max_xm Zobacz posta
    myślałem że w flagowym modelu będzie lepiej a tu zonk.
    flagowy teraz jest D3
    pozdrawiam
    Artur

o nim pisze ha mój błąd tak to jest jak ma sie pootwieranych za dużo okienek juz poprosiłem o przeniesienie wątku dziki za czujność

Cytat Zamieszczone przez artful Zobacz posta
    flagowy teraz jest D3
    W D3 też były sygnały ze sie odkleja

Cytat Zamieszczone przez Al Bundy Zobacz posta

Mnie tam się nic nie odkleja, kumpel ma D200 2 lata i też nic. Poprostu niektórzy mają mokre łapy nonstop ;P
    Bywało że w kartonach na półce odlklejały się gumy. U mnie po przebiegu 500 zdjeć zaczeły odłazić.
    Ostatnio edytowane przez Jacek B. ; 17-06-2008 o 10:59
    NIKON...

Domyślnie Odp: Odkleiło sie :(

W D50 nie ma żadnych śrub czy innych tego typu rzeczy pod gumą (sprawdzałem empirycznie), ja odkleiłem właśnie całą gumę, wyczyściłem z resztek kleju, przykleiłem kropelką i wszystko się dobrze trzyma, a i z estetyką nie jest źle

Cytat Zamieszczone przez Bonthyc Zobacz posta
    W D50 nie ma żadnych śrub czy innych tego typu rzeczy pod gumą (sprawdzałem empirycznie), ja odkleiłem właśnie całą gumę, wyczyściłem z resztek kleju, przykleiłem kropelką i wszystko się dobrze trzyma, a i z estetyką nie jest źle
    to teraz jeszcze zobacz ( jak sugerowano wyzej) ile gumy i gdzie masz na d50 a ile jest na d200/300/3
    podpis nieczytelny

Cytat Zamieszczone przez Valwit Zobacz posta
    to teraz jeszcze zobacz ( jak sugerowano wyzej) ile gumy i gdzie masz na d50 a ile jest na d200/300/3
    Nie czytałem całego wątku i nie mam takiego zamiaru, napisałem po prostu co ja zrobiłem z gumą pod kciukiem w D50, może komuś się to przyda, może nie. Ot, tyle.

No to będę chyba pierwszy któremu się guma odkleja po pierwsze bolączka jak w D200 czyli pod pokrętłem z przodu body i guma od spodu body jakby sie rozciągnęła i zmieniła swój kształt ale i tak lepiej niż w D200 tam miałem juz tak po dwóch miechach a tu całe pół roku wytrzymało, ale szczerze to żenada myślałem że w flagowym modelu będzie lepiej a tu zonk.
    Fajnie skomponowane zdanie, w sumie po co komu kropki

Mnie tam się nic nie odkleja, kumpel ma D200 2 lata i też nic. Poprostu niektórzy mają mokre łapy nonstop ;P
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

no jak sie trzyma aparat tylko po to by go mieć to pewni ma sie suche łapki no i przy sprzedaży po trzech latach pisze sie "jak nówka"

Smile Odp: Okleiło sie :(

no jak sie trzyma aparat tylko po to by go mieć to pewni ma sie suche łapki no i przy sprzedaży po trzech latach pisze sie "jak nówka"
    Wiesz kolego, moim zdaniem to trzeba dbać o sprzęt, zeby własnie wygladał jak nówka.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów