Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Pierścienie

Oszczędny w słowach Awatar KONRADOO
    Miasto
    Aleksandrów Łódzki

Domyślnie Pierścienie

Czy ktoś z szanownych forumowiczów bawił się tymi pierścionkami??? http://www.foto-tip.pl/sklep/product...oducts_id=1142 Prosiłbym o jakieś opinie
    Pozdrawiam
    Konrad

Domyślnie Odp: Pierścienie

Raz na tydzień jest wątek o tym. Poszperaj w tym dziale....

Pierścienie inne ale efekt ten sam http://forum.nikon.org.pl/showpost.p...10&postcount=6
    Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
    F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5

Cytat Zamieszczone przez mpwt Zobacz posta
    Raz na tydzień jest wątek o tym. Poszperaj w tym dziale....

Pierścienie inne ale efekt ten sam http://forum.nikon.org.pl/showpost.p...10&postcount=6
    Jeśli dobrze rozumiem, to autorowi wątku nie chodzi o informację jaki efekt uzyskuje się wykorzystując pierścienie i do czego służą, a o jakość wykonania tych konkretnych pierścieni. Ja nie kojarzę, aby ktoś je opisywał (może się mylę). Biorąc pod uwagę ich cenę w stosunku do cen za pierścienie KENKO podpinam się pod pytanie o jakość wykonania i materiały do tego użyte.
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Oszczędny w słowach Awatar KONRADOO
    Miasto
    Aleksandrów Łódzki

Cytat Zamieszczone przez pinio Zobacz posta
    Jeśli dobrze rozumiem, to autorowi wątku nie chodzi o informację jaki efekt uzyskuje się wykorzystując pierścienie i do czego służą, a o jakość wykonania tych konkretnych pierścieni. Ja nie kojarzę, aby ktoś je opisywał (może się mylę). Biorąc pod uwagę ich cenę w stosunku do cen za pierścienie KENKO podpinam się pod pytanie o jakość wykonania i materiały do tego użyte.

Dokładnie o to chodziło tyle że źle zapytałem to chyba stres przed meczem

Cytat Zamieszczone przez KONRADOO Zobacz posta
    Dokładnie o to chodziło tyle że źle zapytałem to chyba stres przed meczem
    Czyli dobrze zrozumiałem o co chodzi, więc zapytanie nie było tak źle sformułowane
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Cytat Zamieszczone przez pinio Zobacz posta
    Czyli dobrze zrozumiałem o co chodzi, więc zapytanie nie było tak źle sformułowane
    Pewnie, że tak. Trzeba tylko umieć czytać ze zrozumieniem
    Też wypatrzyłem te pierścionki alledrogo i podpinam się pod pytanie kolegi KONRADOO

Dowiedziałem się, że te pierścienie są produkowane w Japonii. No, to plus że to nie chińszczyzna.
    Ostatnio edytowane przez ChollaYi ; 16-06-2008 o 17:19
    Pozdrawiam
    Michał

wachałem się przed kupnem bo jak sami widzicie nie wyglądają na solidne, po otrzymaniu przesyłki zmieniłem zdanie, pierścienie są naprawde warte tej kasy.
    Są całe aluminowe, powlekane jakąś farbą(nie złazi) Bagnet jest dość ciasny, szkło zapięte nie ma żadnych luzów, pierścienie zapięte do body również siedzą dość ciasno. osobiście mogę polecić te pierścienie, ja używam z tamronem 90 Di.
    Pozdrawiam
    Tomek
    spfl.pl

Uprawnienia umieszczania postów