Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Pierścienie

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Oszczędny w słowach Awatar KONRADOO
    Miasto
    Aleksandrów Łódzki

Domyślnie Pierścienie

Czy ktoś z szanownych forumowiczów bawił się tymi pierścionkami??? http://www.foto-tip.pl/sklep/product...oducts_id=1142 Prosiłbym o jakieś opinie
    Pozdrawiam
    Konrad

Domyślnie Odp: Pierścienie

Raz na tydzień jest wątek o tym. Poszperaj w tym dziale....

Pierścienie inne ale efekt ten sam http://forum.nikon.org.pl/showpost.p...10&postcount=6
    Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
    F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5

Cytat Zamieszczone przez mpwt Zobacz posta
    Raz na tydzień jest wątek o tym. Poszperaj w tym dziale....

Pierścienie inne ale efekt ten sam http://forum.nikon.org.pl/showpost.p...10&postcount=6
    Jeśli dobrze rozumiem, to autorowi wątku nie chodzi o informację jaki efekt uzyskuje się wykorzystując pierścienie i do czego służą, a o jakość wykonania tych konkretnych pierścieni. Ja nie kojarzę, aby ktoś je opisywał (może się mylę). Biorąc pod uwagę ich cenę w stosunku do cen za pierścienie KENKO podpinam się pod pytanie o jakość wykonania i materiały do tego użyte.
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Oszczędny w słowach Awatar KONRADOO
    Miasto
    Aleksandrów Łódzki

Cytat Zamieszczone przez pinio Zobacz posta
    Jeśli dobrze rozumiem, to autorowi wątku nie chodzi o informację jaki efekt uzyskuje się wykorzystując pierścienie i do czego służą, a o jakość wykonania tych konkretnych pierścieni. Ja nie kojarzę, aby ktoś je opisywał (może się mylę). Biorąc pod uwagę ich cenę w stosunku do cen za pierścienie KENKO podpinam się pod pytanie o jakość wykonania i materiały do tego użyte.

Dokładnie o to chodziło tyle że źle zapytałem to chyba stres przed meczem

Cytat Zamieszczone przez KONRADOO Zobacz posta
    Dokładnie o to chodziło tyle że źle zapytałem to chyba stres przed meczem
    Czyli dobrze zrozumiałem o co chodzi, więc zapytanie nie było tak źle sformułowane
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Cytat Zamieszczone przez pinio Zobacz posta
    Czyli dobrze zrozumiałem o co chodzi, więc zapytanie nie było tak źle sformułowane
    Pewnie, że tak. Trzeba tylko umieć czytać ze zrozumieniem
    Też wypatrzyłem te pierścionki alledrogo i podpinam się pod pytanie kolegi KONRADOO

Dowiedziałem się, że te pierścienie są produkowane w Japonii. No, to plus że to nie chińszczyzna.
    Ostatnio edytowane przez ChollaYi ; 16-06-2008 o 17:19
    Pozdrawiam
    Michał

Uprawnienia umieszczania postów