Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: pilot i d60

Domyślnie pilot i d60

pewnie głupie pytanie ale nie daje mi spokoju rozglądam się na allegro w poszukiwaniu pilota i na większości aukcji wymieniając kompatybilne lustrzanki omijają d60. Czy jest to celowe? czy d60 nie obsługuje pilota?

Domyślnie Odp: pilot i d60

A czemuż ma nie obsługiwać, oczywiście że obsługuje. Nie wiem jak z zamiennikami ale oryginalny pilot ML-L3 obsługuje bodajże wszystkie Nikony. Poza tym w instrukcji jest wszystko na ten temat napisane.

Cytat Zamieszczone przez TristisAnima Zobacz posta
    Poza tym w instrukcji jest wszystko na ten temat napisane.
    jeszcze jej nie mam, ponieważ sprzęt dopiero do mnie wędruje na razie tylko rozglądam się za akcesoriami

Instrukcja D60
    ftp://764676S5T3w:[email protected]/D60_en.pdf
    i strona 156 - pilot ML-L3

Cytat Zamieszczone przez taipei101 Zobacz posta
    Instrukcja D60
    ftp://764676S5T3w:[email protected]/D60_en.pdf
    i strona 156 - pilot ML-L3
    oo dzięki , a może coś po polsku?

po polsku:

jedynym slusznym pilotem do D60 jest ML-L3 <--- oficjalne stanowisko firmy Nikon.
    Zamienniki - od 20 za dedykowany do 70 PLN za uniwersalny zamiennik - ja posiadam dedykowany dla wszystkich nikonów KT-ML-L3 za 29 PLN i zapiernicza to jak krolik po koksie.
    Wystarczajaco po polsku?
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Cytat Zamieszczone przez TristisAnima Zobacz posta
    A czemuż ma nie obsługiwać, oczywiście że obsługuje. Nie wiem jak z zamiennikami ale oryginalny pilot ML-L3 obsługuje bodajże wszystkie Nikony. Poza tym w instrukcji jest wszystko na ten temat napisane.
    nie wszystkie, a te które mają wbudowany odbiornik IR. Czyli ta najniższa półka. D200, 300, D2, D3 - nie.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Cytat Zamieszczone przez carl00s Zobacz posta
    Wystarczajaco po polsku?
    heh no w sumie o to mi chodzilo w tym temacie. A pytanie czy "może po polsku" chodziło mi o całą instrukcje w pdfie po polsku ale w sumie to nie był temat postu.
    Dzieki

Cytat Zamieszczone przez rob3rt Zobacz posta
    heh no w sumie o to mi chodzilo w tym temacie. A pytanie czy "może po polsku" chodziło mi o całą instrukcje w pdfie po polsku ale w sumie to nie był temat postu.
    Dzieki
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=5405
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

i wszystko jasne temat uważam za wyczerpany

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów