pewnie głupie pytanie ale nie daje mi spokojurozglądam się na allegro w poszukiwaniu pilota i na większości aukcji wymieniając kompatybilne lustrzanki omijają d60. Czy jest to celowe? czy d60 nie obsługuje pilota?
Szukaj
pewnie głupie pytanie ale nie daje mi spokojurozglądam się na allegro w poszukiwaniu pilota i na większości aukcji wymieniając kompatybilne lustrzanki omijają d60. Czy jest to celowe? czy d60 nie obsługuje pilota?
A czemuż ma nie obsługiwać, oczywiście że obsługuje. Nie wiem jak z zamiennikami ale oryginalny pilot ML-L3 obsługuje bodajże wszystkie Nikony. Poza tym w instrukcji jest wszystko na ten temat napisane.
Instrukcja D60
ftp://764676S5T3w:[email protected]/D60_en.pdf
i strona 156 - pilot ML-L3
po polsku:
jedynym slusznym pilotem do D60 jest ML-L3 <--- oficjalne stanowisko firmy Nikon.
Zamienniki - od 20 za dedykowany do 70 PLN za uniwersalny zamiennik - ja posiadam dedykowany dla wszystkich nikonów KT-ML-L3 za 29 PLN i zapiernicza to jak krolik po koksie.
Wystarczajaco po polsku?
Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
Skontaktuj się z nami