Wurz daj nam jakąkolwiek informacje na temat matówek. Jak wygląda sprawa ?
Szukaj
Wurz daj nam jakąkolwiek informacje na temat matówek. Jak wygląda sprawa ?
Czy ktoś jeszcze interesuje się tymi matowkami czy tylko ja ??? Wurz daj jakąś odpowiedź co z tymi matowkami bo powoli tracę wiarę w to, że te matówki faktycznie będą. Jak wygląda sytuacja ? Wpałaciłeś kasę i czekasz na przesyłkę tak ? Jaby co to ja się NIE WYCOFUJE i cały czas chcę tą matówkę ... Wurz daj znać co z towarem ...
filip alez ty w goracej wodzie jestes kapany. Spokojnie - ja wychodze z zalozenia, ze skoro sie podjal i obiecal ze zalatwi - to zalatwi, a ze trwa to ile trwa - widac tyle musi.
Dlatego ponawiam moj komunikat - jesli ktos sie wykruszy z zamowienia - chetnie wezme jego matoweczke.
Pozdrawiam.
Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.
tu nie chodzi o to czy jesem w gorącej wodzie kąpany tylko o to by wrudz napisał cokolwiek o stanie zamówienia, nic wiecej nie chcę wiedzieć i tyle ...
Ja myślę, że jak wrudz będzie miał jakieś wiadomości to napisze. Też czekam z niecierpliwością![]()
D300s;T11-16; T17-50; N35; N50; N70-300VR; SB-800 +chęci
nikkor 50 1.8 nie mial zadnych problemow - i ze swiatlem i z AF
jedyny myk to jak zalozylem odwrotnie matowke - klinmem w strone lustra - to mialem zarabisty FF
a co to za matowka byla powiedz? z jakiego modelu aparatu? docinales cos? czy pasi o tak?
Sorry za niekontrolowany potok pytan, ale w zasadzie moznaby nabyc jakiegos rupcia i wypruc matowke...![]()
Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.
zenit 122 - trzeba przyciac matowke
Skontaktuj się z nami