Close

Strona 10 z 15 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 150

Domyślnie Odp: Matówka Do D-40

Wurz daj nam jakąkolwiek informacje na temat matówek. Jak wygląda sprawa ?

Czy ktoś jeszcze interesuje się tymi matowkami czy tylko ja ??? Wurz daj jakąś odpowiedź co z tymi matowkami bo powoli tracę wiarę w to, że te matówki faktycznie będą. Jak wygląda sytuacja ? Wpałaciłeś kasę i czekasz na przesyłkę tak ? Jaby co to ja się NIE WYCOFUJE i cały czas chcę tą matówkę ... Wurz daj znać co z towarem ...

filip alez ty w goracej wodzie jestes kapany. Spokojnie - ja wychodze z zalozenia, ze skoro sie podjal i obiecal ze zalatwi - to zalatwi, a ze trwa to ile trwa - widac tyle musi.
    Dlatego ponawiam moj komunikat - jesli ktos sie wykruszy z zamowienia - chetnie wezme jego matoweczke.

Pozdrawiam.
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

tu nie chodzi o to czy jesem w gorącej wodzie kąpany tylko o to by wrudz napisał cokolwiek o stanie zamówienia, nic wiecej nie chcę wiedzieć i tyle ...

Ja myślę, że jak wrudz będzie miał jakieś wiadomości to napisze. Też czekam z niecierpliwością
    D300s;T11-16; T17-50; N35; N50; N70-300VR; SB-800 +chęci

a ja podgrzeje atmosfere
    tak działa ruska matówka z klinem i mikrorastrem juz u mnie:

musze ją nieco wycentrowac jeszcze (przyciac) i wyczyscic
    Ostatnio edytowane przez madburn ; 09-05-2008 o 07:10

Cytat Zamieszczone przez madburn Zobacz posta
    a ja podgrzeje atmosfere
    tak działa ruska matówka juz u mnie:

musze ją nieco wycentrowac jeszcze (przyciac) i wyczyscic
    A jak z pomiarem światła u Ciebie, nie trzeba jakiejś korekty wprowadzać? Gdzieś się natknąłem, że niektóre nieoryginalne matówki potrafią okłamywać światłomierz i trzeba właśnie korektę wprowadzać. Obawiam się żeby i z tymi tak nie było.

nikkor 50 1.8 nie mial zadnych problemow - i ze swiatlem i z AF
    jedyny myk to jak zalozylem odwrotnie matowke - klinmem w strone lustra - to mialem zarabisty FF

a co to za matowka byla powiedz? z jakiego modelu aparatu? docinales cos? czy pasi o tak?
    Sorry za niekontrolowany potok pytan, ale w zasadzie moznaby nabyc jakiegos rupcia i wypruc matowke...
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

zenit 122 - trzeba przyciac matowke

Strona 10 z 15 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów