Trochę odkopie temat. Czy sprawa matówek umarła śmiercia naturalną?
....... Może jakieś info?
Szukaj
Trochę odkopie temat. Czy sprawa matówek umarła śmiercia naturalną?
....... Może jakieś info?
D300s;T11-16; T17-50; N35; N50; N70-300VR; SB-800 +chęci
Ja to straciłem już wszelką nadzieje, że te matówki kiedykolwiek do nas trafią. Wrudz (za przeproszeniem) poleciał sobie najzwyczajniej w kulki.
coz - zawsze mozna sprowadzc to przez kogos zaufanego z forum. moze ktos podjalby sie jednak zadania skoro kolega wrudz olal sprawe?
Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.
powiem tak :
Chyba raczej (na pewno) was wydymał ;PPP
ile mu wpłaciliście ?
dobrze że ja ich nie zamawiałem
oczywiście nie śmieje się z was ;(
tutaj chyba nie poszla zadna kasa do wrudza. niby mial zaplacic ze swoich a pozniej rozliczac od sztuki. Wiec nie zarobil na tym biznesie. ale nieladnie sie zachowal, fakt.
Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.
no cóż ... jeśli nie mamy tej wiadomości potwierdzonej bezpośrednio od wurdza to nie można tu na 100% powiedzieć niczego a więc .. hmmm
Nie Wiem Jak Wam Ale Mnie Znudziło Się Już Czekanie Na Tę Głupią Matówke Od Wurza ... Chyba Lepiej Oddam Do Serwisu I Założą Mi Ją Za 120 Zyla ... Ile K.... Można Czekać ... Chociaż By Się Koleś Odezwał ... Jego Sprawa ...
Nie jesteś sam, ja już dawno pogodziłem się z tym, że nic z tego nie będzie. Teraz tylko czekam na okazję, żeby się do Wa-wy wybrać.![]()
następnym razem ... CANON a nie shitowaty NIKON z jednym serwisem w Polsce ... pięknie k... pięknie
Skontaktuj się z nami