Close

Strona 11 z 15 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 150

Domyślnie Odp: Matówka Do D-40

Trochę odkopie temat. Czy sprawa matówek umarła śmiercia naturalną?

....... Może jakieś info?
    D300s;T11-16; T17-50; N35; N50; N70-300VR; SB-800 +chęci

Ja to straciłem już wszelką nadzieje, że te matówki kiedykolwiek do nas trafią. Wrudz (za przeproszeniem) poleciał sobie najzwyczajniej w kulki .

coz - zawsze mozna sprowadzc to przez kogos zaufanego z forum. moze ktos podjalby sie jednak zadania skoro kolega wrudz olal sprawe?
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Cytat Zamieszczone przez carl00s Zobacz posta
    coz - zawsze mozna sprowadzc to przez kogos zaufanego z forum. moze ktos podjalby sie jednak zadania skoro kolega wrudz olal sprawe?
    Właśnie o to chodzi, że tym kimś zaufanym był wrudz . Nikt oprócz niego nie chciał się podjąć tego zadania . Chociaż jeśli są chętni, to ja nadal jestem zainteresowany tą matówkę.

Zbanowany
    Miasto
    Łódź

powiem tak :

Chyba raczej (na pewno) was wydymał ;PPP
    ile mu wpłaciliście ?
    dobrze że ja ich nie zamawiałem
    oczywiście nie śmieje się z was ;(

tutaj chyba nie poszla zadna kasa do wrudza. niby mial zaplacic ze swoich a pozniej rozliczac od sztuki. Wiec nie zarobil na tym biznesie. ale nieladnie sie zachowal, fakt.
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

no cóż ... jeśli nie mamy tej wiadomości potwierdzonej bezpośrednio od wurdza to nie można tu na 100% powiedzieć niczego a więc .. hmmm

Nie Wiem Jak Wam Ale Mnie Znudziło Się Już Czekanie Na Tę Głupią Matówke Od Wurza ... Chyba Lepiej Oddam Do Serwisu I Założą Mi Ją Za 120 Zyla ... Ile K.... Można Czekać ... Chociaż By Się Koleś Odezwał ... Jego Sprawa ...

Nie jesteś sam, ja już dawno pogodziłem się z tym, że nic z tego nie będzie. Teraz tylko czekam na okazję, żeby się do Wa-wy wybrać.

następnym razem ... CANON a nie shitowaty NIKON z jednym serwisem w Polsce ... pięknie k... pięknie

Strona 11 z 15 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów