A jak z długimi przerwami w drukowaniu - np. 2-3 tygodni? Czy są kłopoty?
Szukaj
A jak z długimi przerwami w drukowaniu - np. 2-3 tygodni? Czy są kłopoty?
D300, S 10-20/4-5.6, S 24-60/2,8, S 100-300/4, N 55-200/4-5.6 VR; Slik 500DX z głowicą 488RC4, Sony R1, Lowepro Compu Trekker Plus AW
u mnie kompletnie nie. Nie stawiaj koło kaloryfera, nie trzymaj właczonej ciągle i powinno być ok
######################D50 | T17-50 | 55-200VR | T90
D300, S 10-20/4-5.6, S 24-60/2,8, S 100-300/4, N 55-200/4-5.6 VR; Slik 500DX z głowicą 488RC4, Sony R1, Lowepro Compu Trekker Plus AW
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
A mógłby ktoś chociaż w przybliżeniu podać ile zdjęć A4 da się wydrukować na jednym tuszu?
I jaka cena wychodzi za sztukę?
Mi drukarka ma służyć tylko i wyłącznie do drukowania okładek na pudełka.
EDIT:
Jeszcze pytanie, czy w takich tanich drukarkach można wydrukować okładkę na duże pudełko? Rozmiar w okolicy 20x30?
Ostatnio edytowane przez GrzegorzPPP ; 05-05-2008 o 12:49
Fuji S5 PRO || Delta ND200S || D70s || Delta ND70s || F80 || N18-200VR || N28-100 || SB-800 ||
Witam
Ja mam ip4300 i mam wlasnie problem z drukowaniem na nim zdjec.
Mianowicie kazde zdjecie wydrukowane posiada widoczne pasy zwłaszcza w ciemnych miejscach zdjecia.
Nie mam pojecia dlaczego tak jest. Moze ktos mial taki problem i wie co zrobic??
Tusze to Active jet.
Pozdrawiam
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
Wykonywalem te czynnosci juz wczesniej i nic nie pomoglo. Moze cos zle robie??? Ewentualnie jak wykonac gruntowne czyszczenie??Proszę zrobić test dysz i ew gruntowne czyszczenie. Prawdopodobnie nie są wszystkie tak samo drożne.
Z gory dzieki za pomoc
Pozdrawiam
Jak zwykłe czyszczenie dysz nic nie daje, będziesz musiał zakupić płyn do czyszczenia głowic i przy pomocy niego dokonać czyszczenia. Podobny problem miałem przy Epsonie jak przeszedłem na system stałego zasilania i zmieniłem tusze.
Płyn do czyszczenia głowic.No i zmieniłbym tusz. Stosuję cały czas tusze SkyHorse czasami stoi 1,5 miesiąca i jeszcze nie zaschła ale kiedyś tusze mi się skończyły a potrzebowałem na szybko i kupiłem Active Jet i już więcej tego nie zrobię (zamawaim teraz na zapas).
Skontaktuj się z nami