Close

Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 90
    Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie Odp: Moje Chiny...

Grover, jak czytales teksty to dzien nie byl stracony - jakby co to napisze Ci usprawiedliwienie a puszka, ktorej uzywam to D70s [+ szkla te ktore sa przy kazdym zdjeciu wypisane] - ogolnie prawie jak D3

octopus, bo Chinczycy ogolnie sa sympatyczni tylko maja swoje rozne przyzwyczajenia [czy jak to nazwac ] wynikajace z chowania w takiej, a nie innej kulturze i czasem trudno zrozumiec Europejczykowi o co loto A teksty i tak sa krotkie

Dzieki za komentarze

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Grover, jak czytales teksty to dzien nie byl stracony - jakby co to napisze Ci usprawiedliwienie a puszka, ktorej uzywam to D70s [+ szkla te ktore sa przy kazdym zdjeciu wypisane] - ogolnie prawie jak D3

Dzieki za komentarze
    D70s to właśnie gdzieś widziałem, że pisałeś, ale nie wiedziałem czy aktualnie też to masz.
    Szkła to widzę i wielkie dzięki, ze to ,że piszesz czym robione, Sigmę 10-20 już na bank kupuję, jeszcze nie wiem kiedy ale kupuję, nawet żona się do 85tki przymierza
    Dzisiaj dobrnąłem do 32 strony, zdjęcia bajkowe, dodatkowo komentarze podbijają ich klimat i wartość. Ja tam jestem z pokolenia co nie lubi w necie długich tekstów czytać, za to książki papierowe pasjami. Twój styl pisania bardzo mi podchodzi i bardzo sympatycznie się czyta. Jeszcze raz dziękuję za wspaniałą relację z dalekiego kraju.
    D80/D700
    N24-70, N18-70, N50, N85, S10-20, S70-300
    SB-800

Super miejsce na foty, dobrego swiatla zycze.

Bardzo mnie ciekawi w jaki sposób (albo jakim softem) robisz te planetki ?

I taki pomysł odemnie: z tych zdjęć, przeplatanych Twoimi komentarzami niezła książka by była...

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Grover, teraz doszlo D300 [przed przyjazdem do PL] + f90x, bo chce porobic analogiem [az wstyd sie przyznac ze w sumie nigdy nim nie robilem - na koncie dwa filmy, wymiatam ]... 99% zdjec na forum zrobionych jest D70s, ale ogolnie nie ma co zwracac uwagi na puchy tylko na szkla dlatego je wypisuje bo to one tu robia najwiecej a co do papierowych ksiazek - tez wole takie, ale w tym przypadku do papieru jeszcze daleka droga [o ile w ogole dojdzie do tego, ze w strone papieru to pojdzie... choc przyznam szczerze, ze chcialbym ]. Ciesze sie, ze zdjecia sie podobaja i przyjemnie sie czyta teksty... Teraz bedzie troche mniej bo nastepne 3 miesiace to bedzie hartkor ale damy rade

vASQ, dzieki i zycze rowniez dobrego swiatla - to przyda sie kazdemu, niezaleznie od miejsca

badziu, tajemnica zawodowa nie no - zwykla panorama 360x180st zwinieta w fotoszopie

A jak reszta? Ktos tam jeszcze zajrzal?
    Ostatnio edytowane przez shaolin ; 18-04-2008 o 23:14 Powód: uzupelnienie :P

Jetsem na 45 stronie, i też kupuję S10-20

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Jak tak dalej pojdzie to bede musial zmienic tytul watku na - Moja Sigma 10-20 ale ciesze sie, ze ktos tam zaglada

Shaolin - Zagląda, zagląda. Ten Twój wątek na Cyberfoto już od dawna jest moim ulubionym. Podziwiam zarówno umiejętności barwnego opowiadania, jak i świetne zdjęcia i również należę do zarażonych chęcią posiadania szerokiego kąta
    D750, D300s, D80, N 18-200 VR, T 12-24/4, T 17-50/2,8, N 35/1,8, N 50/1,8D, T 90/2,8, N 70-300VR, N 24 - 70/2,8, DRF-14, SB-800 i masa starych manuali M42.

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Jak tak dalej pojdzie to bede musial zmienic tytul watku na - Moja Sigma 10-20
    Powinna Ci Sigma jakiś % odpalać od sprzedaży tego szkła
    A tak na poważnie to przebiłem się przez kolejne 7 stron, jestem w okolicach pand i cały czas jestem pod wrażeniem klimatu zdjęć. Pytanie dodatkowe (jeżeli to nie tajemnica) to co Ty tam w tych Chinach robisz?
    D80/D700
    N24-70, N18-70, N50, N85, S10-20, S70-300
    SB-800

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Mata_Hari, dzieki

Grover, w sumie to jestem turysta, robie zdjecia, jezdze, zwiedzam, zyje... mam taka mozliwosc, ze moge tu przebywac [niestety ta mozliwosc konczy sie za 3 miesiace ] wiec korzystam... wiele osob mowi, ze ktos mi powinien % odpalac - rzad Chin, Sigma, itp

A skoro napisalem to znak, ze dolecialem na cyberfoto male sprawozdanie z podrozy, tekst bo zdjec nie robilem - nie bylo kiedy... ide odpoczywac dalej, chetnych zapraszam do ogladania watku i komentowania [tutaj lub tam] jak widac wielu potrafi sobie poradzic, ze watek jest na innym forum

Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów