Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Lightroom 2.0

Domyślnie

hurra sa dwa monitory
    zasysam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hedgehog Zobacz posta
    Nie tylko ty. Ja w tej chwili szopy używam tylko do zaawansowanych korekcji, których nie dokonuję często. Do wszystkiego innego LR, a jak dodadzą mu light/burn to chyba się obsikam
    mi z kolei cholernie brakuje bardziej zaawansowanej korekcji wad optycznych obiektywu i perspektywy, no i przydałby się lepszy moduł odszumiania wysokiego ISO, ale to już byłoby dążenie do ideału
    alexanderkozłowski ::: Nasza... Strona

Domyślnie

A dodali może funkcję ADD NOICE ?? jakoś ostatnio była mi potrzebna a PS wykrzacza mi kompa ...

Pozdrawiam.
    Michał 'andar' Wargin :: www.andar.pol.pl
    D300, MB-D10, D70s N18-70, N50 1.8D, N70-200 2.8 VR, SB800, SC-29, torby/sakwy DOMKE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alexkoz Zobacz posta
    mi z kolei cholernie brakuje bardziej zaawansowanej korekcji wad optycznych obiektywu i perspektywy, no i przydałby się lepszy moduł odszumiania wysokiego ISO, ale to już byłoby dążenie do ideału
    Nie ma lekko. Co do korekcji perspektywy/wad to mnie nie boli zanadto (używam raptem dwóch stałoogniskowców), odszumiać też nie odszumiam zanadto bo pracuję w niskich iso. Dla mnie to już prawie ideał. Jakby dołożyli narzędzia łaty/stempla/plastra w tak dobrej formie jak te z Szopy, to... Cóż. PS killer.
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Oszczędny w słowach Awatar Klauss
    Miasto
    Torun/Szwecja

Domyślnie

Z tego co wyczytalem to posiadacze licencji moga wyslac zaproszenie, ktore wydluza mozliwosc testowania LR 2 przez caly okres beta-testow czyli do pazdziernika.

Jezeli ktos z Was nie wie co zrobic ze swoim zaproszeniem to sie niesmialo polecam.

Domyślnie

"Additionally, the Develop module has been updated to provide the ability to correct specific parts of an image without affecting other areas". Czy ktoś mógłby to rozwinąć, jak to się sprawuje i czy jest to wreszcie jakieś narzędzie do selekcji ? Chwilowo nie mogę obadac nowej wersji.

Domyślnie Odp: Lightroom 2.0

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Wrzuci ktos zrzut z konfigu 2-monitorowego?
    Proszsz:

Cytat Zamieszczone przez Artur B Zobacz posta
    Proszsz:
    Znaczy chodzilo mi o wyglad (rozlozenie okien, etc.) calego programu. Piszac "konfig", mialem na mysli sprzetowa konfiguracje dwumonitorowa...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Znaczy chodzilo mi o wyglad (rozlozenie okien, etc.) calego programu. Piszac "konfig", mialem na mysli sprzetowa konfiguracje dwumonitorowa...
    Znajde chwilke i zrobie Ci zrzut z ekranow.
    Abstrahujac, na pierwszym zdjeciu, czego nie bylo w poprzedniej wersji, jest pokazany monitorek z cyferka 2 (pod przyciskiem Reset). "Z monitorka" mozesz ustawic funkcje drugiego monitora (menu na drugim obrazku) czyli: Grid, Loupe, itd.

Cytat Zamieszczone przez Artur B Zobacz posta
    Znajde chwilke i zrobie Ci zrzut z ekranow.
    Abstrahujac, na pierwszym zdjeciu, czego nie bylo w poprzedniej wersji, jest pokazany monitorek z cyferka 2 (pod przyciskiem Reset). "Z monitorka" mozesz ustawic funkcje drugiego monitora (menu na drugim obrazku) czyli: Grid, Loupe, itd.
    No wlasnie interesuje mnie jak to wyglada w praktyce -- juz po wlaczeniu tegoz.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów