Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Lightroom 2.0

D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

pebees
    Gość

Domyślnie

To jak się komuś ściągnie, i ma możliwość, to niech wystawi gdzieś, chętnie pobiorę (dla xp zwykłego)

Edit: nieaktualne :P
    Ostatnio edytowane przez pebees ; 02-04-2008 o 14:26

Domyślnie

dodali nieco "sprzętu", który sprawia że PS u mnie jeszcze bardziej idzie w kąt (bo dla PSa jest konkurencyjny) :P

LR - I love You

PS
    Stwierdzono wadę sztuk jeden - nie czyta starych ustawień

Rozmowny Awatar dzejms
    Miasto
    Nie ma takiego miasta Londyn...jest Lądek...Lądek Zdrój

Domyślnie

Wada nr 2 - przy edycji maski po kliknieciu na tint LR glupieje...
    Stopka sropka... wybitnie niekomercyjna.

Domyślnie

Szybko te wady znalezliscie... Ciekawe ile ich bedzie do konca dnia, ze nie mowiac np. -- za tydzien.
    No, ale to przeciez wersja beta. Nie ma sie co stresowac.
    Wrzuci ktos zrzut z konfigu 2-monitorowego?
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Multiple monitor support — Add an additional monitor to efficiently manage photographic workflow and presentation.

W koncu Adobe dolozyl wsparcie dla wielu monitorow. Wyglada na to ze Lightroom staje sie coraz mocniejszym graczem na rynku.
    Fuji: X100, X-Pro1, X-T2

Domyślnie

Jezuniu - co za cudo. PS pójdzie całkiem w odstawkę!
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hedgehog Zobacz posta
    Jezuniu - co za cudo. PS pójdzie całkiem w odstawkę!
    ja już przy 1.3 prawie ze przestałem używać shopa. LR wygrał u mnie z NXem, C1, silkypixem i jeszcze paroma innymi, tym bardziej jestem zainteresowany v2.0 tego programu.
    alexanderkozłowski ::: Nasza... Strona

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alexkoz Zobacz posta
    ja już przy 1.3 prawie ze przestałem używać shopa. LR wygrał u mnie z NXem, C1, silkypixem i jeszcze paroma innymi, tym bardziej jestem zainteresowany v2.0 tego programu.
    Nie tylko ty. Ja w tej chwili szopy używam tylko do zaawansowanych korekcji, których nie dokonuję często. Do wszystkiego innego LR, a jak dodadzą mu light/burn to chyba się obsikam
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów